Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apartman dairesinde at besliyorlardı

Apartman dairesinde at besliyorlardı
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Apartman dairesinde at besliyorlardı Bursa İnegöl'de kullanılmayan boş binaların odalarında beslenen atlar, zabıta ekipleri tarafından çıkartıldı Beygir sahiplerine 120'şer YTL cinayet yazıldı İnegöl Belediyesi zabıta ekipleri, şikayet üstüne gittikleri Yenice Mahallesi'ndeki Kolaylık Sokak'ta, İsmail Çevrim'e ait olan ve kullanılmayan apartmanın odalarının ahır haline dönüştüğünü gördü Mahalle sakinlerinin şikayeti üstüne, siklet taşımacılığında kullanılan atlar, binalardan çıkartılıp, ahırda beslenmesi için sahiplerine teslim edildi Zabıtanın çağırıp uyardığı konut sahibi İsmail Çevrim ise “Binayı kullanmıyorum Uzun zamandır gelip bakmadım Önümüzdeki haftalarda yıkıp yenisini yapı edeceğim Mahallede yaşayan bir takım aileler atlarını odalarda beslediğini de sizden öğrendim'' dedi Zabıta kadar apartman dairesinde bakılan atların sahibi 10 kişiye 120'şer YTL ceza kesildi DHA  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt