Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apartman Yönetimi Vekalet Örneği

Apartman Yönetimi Vekalet Örneği
0
260

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Apartman Yönetimi Vekalet dilekçe örneği
Apartman yönetimine vekalet dilekçesi

VEKALETNAME

Apartmanı Kat Malikleri Yönetim Kuruluna,

Apartmanımızın 27062010 Pazar Günü yapılacak olan kat malikleri kurulu doğaüstü toplantısında beni temsil etmesi için kat malikimiz birinci derece akrabam delege olarak atama ettim

nolu kat maliki

AdıSoyadı:

İmza

Anekdot
1 Bir kat maliki bir diğer kat maliki ya da birinci dereceden bir akrabası kadar temsilcilik edilir
2 Egemen bölümün birden fazla maliki varsa, içlerinden birine vekalet vererek bu kişi kadar temsilcilik edilirler
3 Birden pozitif egemen bölüm sahibi her bölüm için bir oy hakkına sahiptir
4 Ölüm eden kat malikini veraset ilamı ile birlikte aralarından seçecekleri kişi temsilcilik eder *

Similar threads

Apartman Yonetimi Vekalet dilekce orneği Apartman yonetimine vekalet dilekcesi VEKALETNAME Apartmanı Kat Malikleri Yonetim Kuruluna, Apartmanımızın 27062019 Pazar Gunu yapılacak olan kat malikleri kurulu olağanustu toplantısında beni temsil etmesi icin kat malikimiz birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Apartman Yönetimi Karar Örneği, Apartman Yönetimi Karar Defteri Örneği, Apartman Yönetim Karar Örnekleri APARTMAN Idare Planı Karar Örnekleri Apartman Yönetimi Karar Örnekleri ÖRNEK APARTMAN ( BINA ) YÖNETIM PLANI 1 Birim GENEL HÜKÜMLER Ana gayrimenkul ’ün Yönetimi Madde 1 Kat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Apartman Yönetimi Denetçinin Görevleri Denetçilerin Görevleri Yönetimin Denetlenmesi: Madde 41 Kat malikleri kurulu, yöneticinin bu görevdeki tutumunu sürekli olarak denetler ve haklı bir sebebin çıkması halinde onu her zaman değiştirebilir Hesapların denetlenmesi için yönetim planında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Apartman Yönetimi Buluşma Tutanağı Örneği Apartman Yönetimi Görüşme Tutanağı TARİHLİ APARTMANI KAT MALİKLERİ GENEL KOMITE TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI TARİHLİ GENEL KURUL KARARI: Kat Maliklerinin katılımıyla 21 numaralı dairede açılan Kat Malikleri Kurulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
388
Apartman Yönetimi Kanunu nedir Kat Mülkiyeti Kanunu apartman yönetmeliği kanunu gayrimenkul yönetimi 1 Bölüm GENEL HÜKÜMLER Asıl gayrimenkulün Yönetimi Madde 1 Kat mülkiyetine çevrilmiş yer alan , ili, ilçesi,mahallesi, sokakta (caddesinde ),ada, parsel sayılı ve kapı no'lu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
982,564Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt