Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apartmanda boş daireden aidat alınır mı

Apartmanda boş daireden aidat alınır mı
0
247

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Apartmanda boş daireden aidat alınması doğrumudur?

Bu konuyla ilgili bildiğim kadarıyla alınıyor boş daireden de aidat dairenin icerisinde otursanızda oturmasanızda aidatı odemek durumundasınızKat maliklerinden her biri aralarında başka turlu anlaşma olmadıkca:Kapıcı, kaloriferci, bahcıvan ve bekci giderlerine ve bunlar icin toplanacak avansa eşit olarak; Anagayrimenkulun sigorta primlerine ve butun ortak yerlerin bakım, koruma, guclendirme ve onarım giderleri ile yonetici aylığı gibi diğer giderlere ve ortak tesislerin işletme giderlerine ve giderler icin toplanacak avansa kendi arsa payı oranında; katılmakla yukumludurler

Oturmadıkları evin aidatını odemek istemeyen kat malikleri de bu ev icin aidat vermek ile yukumlu oluyor Bu yukumluluğunu yerine getirmeyen kat maliklerine, icra takibi yapılabileceğini unutmamalısınız

imagesapartmandabosdairedenaidatalinirmi5ad784d51fbe6

Similar threads

Apartmanda aidat odemeyenler hakkında bilgi Apartmanda yaşyan tum kat malikleri apartman aidatlarını odemek zorundadırlarBu yukumluluğunu yerine getirmeyen; bina aidatını odemeyen kişiye dava acılabilmektedir Bina aidatları, arsa payına bakılmadan tum kat maliklerinden eşit şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Apartmanda Aidat Odemeyen Kişinin cezası Apartmanda Aidat Odemeyen Kişiye Dava Acılabilirmi? Gecmiş donem alacakları icin kat mulkiyeti kanununda ki faiz oranıyla icraya verirsiniz Aidat odememeyi alışkamlık haline getiren kişiyi ise odemediği donemlerin gercek bilancoları ve odeme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Apartmanda boş daireden vergi alınması doğrumudur? Bu konuyla ilgili bildiğim kadarıyla alınıyor boş daireden de aidat dairenin içerisinde otursanızda oturmasanızda aidatı ödemek durumundasınızKat maliklerinden her biri aralarında diğer türlü anlaşma olmadıkça:Kapıcı, kaloriferci, bahçıvan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
apartman aidat icra APARTMAN AİDAT BORCU ODENMEMESİ VE CEZASI Merhabalar değerli Siirt halkı bu haftaki konumuz apartman katlarında ikamet eden kiracı veya mal sahibinin aylık yakıt,kapıcı,elektrik,su vs gibi borclarının odememeleri halinde haklarında yapılacak yasal işlemler hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Apartman yonetimiyle ilgili sorular Soru Beş katlı apartmanın dorduncu katında oturuyorum ortak komur kaloriferli bina mutfaktaki peteği 40 santim buyuttum şimdi apartmandakiler ben den 5ytl her ay para istiyor hakları var mı? cevap Kat maliki olarak binanızın onaylı mimari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt