Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apartmanda Kedi Beslemek

Apartmanda Kedi Beslemek
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Apartmanda Kedi Beslemek yasak mı

Evcil hayvan beslemek herkesin en doğal hakkıdır Ancak beslediğiniz evcil hayvan, diğer insanlara zarar veriyorsa, onlara karşı saldırgan tavırları varsa, apartman bahcesi, asansor, koridorlar gibi ortam mekanları kirletiyorsa apartman sakinlerinin bu konuda şikayetci olma hakkı doğuyor Apartman yonetmeliklerinde evcil hayvan beslenemez diye bir ifade varsa, hayvanınızın ozellikleri ne olursa olsun, yani ne kadar uysal, aşıları yapılmış, eğitimli olursa olsun malesef evinizde kedi dahi besleyemezsiniz

KMK 18 madde gereği

Kat malikleri, gerek bağımsız bolumlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, ozellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını ciğnememek ve yonetim planı hukumlerine uymakla, karşılıklı olarak yukumludurler

Bu kanunda kat maliklerinin borclarına dair olan hukumler, bağımsız bolumlerdeki kiracılara ve oturma (Sukna) hakkı sahiplerine veya bu bolumlerden herhangi bir suretle devamlı olarak faydalananlara da uygulanır bu borcları yerine getirmeyenler kat malikleriyle birlikte, muteselsil olarak sorumlu olur

Similar threads

Apartmanda kedi besleme hukuku hakkında kısaca bilgi Kat malikleri, gerek bağımsız bolumlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, ozellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını ciğnememek ve yonetim planı hukumlerine uymakla, karşılıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Apartmanda Kedi Doyurmak yasak mı Evcil hayvan beslemek herkesin en doğal hakkıdır Oysa beslediğiniz evcil hayvan, öteki insanlara zarar veriyorsa, onlara aleyhinde agresif tavırları varsa, apartman bahçesi, asansör, koridorlar gibi ortam mekanları kirletiyorsa apartman sakinlerinin bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Apartmanda kedi besleme hukuku hakkında özetle bilgi Kat malikleri, gerek egemen bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uyarlamak, bilhassa birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim plânı hükümlerine uymakla, iki taraflı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Apartman yaşam kuralları Apartmanda yaşamanın kuralları nelerdir APARTMANDA KİRACI YA DA KAT MALİKİ DİĞER SAKİNLERİ RAHATSIZ EDERSE NE YAPILABİLİR Rahatsızlık veren kişi yada kişilerin oncelikle uyarılması gerekir Eğer taşkınlık yapanlar kiracı ise ev sahibinin mutlaka olaydan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Apartmanda gurultu şikayeti Apartmanımızda bir kıracı taşındı evde kucuk bebegim var ve o okadar kapıları hızlı kapatıyorki gecenın kor vakitlerinde cocuk sıcrıyor uykudanbide sessiz olması icin kac defa kapısına gidildibu kadar da olmaz Şimdi ben apartmandan daire sakinlerinden imza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt