Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apartmanda kopek beslemek yasak mı

Apartmanda kopek beslemek yasak mı
0
253

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Apartmanda kopek beslemek dorğumu

Apartmanda kopek besleyip beslememenin yasak olup olmadığını sizlerle paylaşmadan once nacizane kendi fikrimi paylaşmak istiyorumBir hayvan severin kopek alıp o kopeği bir apartman dairesinde bakmasına anlam veremiyorum acıkcası bu ne kadar doğru birşey tartışılır diye duşunuyorumBiz insanların bile bunaldığı bazen boğulacak gibi olduğumuz kucucuk dairelerde kopek bakılması bana gore doğru bir davranış değilHayvan haklarını savunan kişilerin bence hayvanlara yaptıkları buyuk bir haksızlık olarak goruyorum apartmanda kopek bakılmasının

Bu benim fikrimdi şimdi geliyoruz asıl sorunun yanıtına bakın işin hukiki kısmı ne diyor bu soru karşısında verilen cevap şoyle;

Yonetim planında hayvan beslenemeyeceğine dair bir madde varsa bu takdirde o apartmanda hayvan beslenemezApartman sakinlerinden birinin acacağı bir dava ile hayvan beslenmesinin yasaklanmasına karar verilirVe icra marifetiyle hayvan tahliye edilirHukuki konularda avukatınızla ortaklaşa hareket etmeniz lehinize olacaktır

imagesapartmandakopekbeslemekyasakmi20195ad7850907219

Similar threads

Apartmanda köpek beslemek dorğumu Apartmanda köpek besleyip beslememenin yasak olup olmadığını sizlerle paylaşmadan önce nacizane kendi fikrimi paylaşmak istiyorumBir hayvan severin köpek alıp o köpeği bir apartman dairesinde bakmasına anlam veremiyorum açıkçası bu ne kadar doğru birşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Apartmanda Kopek Beslemek Yasakmıdır Yonetim planında bağımsız bolum, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bolumde kopek beslemesi mumkun değildirYonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Apartmanda hayvan beslemek Apartman dairesinde kopek beslemek ne kadar doğru biraz olsun duşunmek grekiyor benceBahceli bir eviniz varsa kopek beslemnizde herhangi bir problem yoktur fakat dairede kopek bakımı hem zor olacaktır hem cevrenizde yaşayan insanları komşularınızı rahatsız eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Apartmanda kopek beslemek hukuk hakkında bilgiler Yonetim planında; bağımsız bolum, eklenti ve ortak yerlerinde hayvan beslenmesi yasaklanmışsa, kat malikleri kurulunun izin verdiğine dair belge ibraz etmeyenin etrafına rahatsızlık vermemiş olsa bile, bağımsız bolumde kopek beslemesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Apartmanda hayvan doyurmak Apartman dairesinde köpek beslemek ne dek dürüst biraz olsun düşünmek grekiyor benceBahçeli bir eviniz varsa köpek beslemnizde herhangi bir problem yoktur ama dairede köpek bakımı hem baskı olacaktır ayrıca çevrenizde yaşayan insanları komşularınızı rahatsız eden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt