Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Apartmanda muzik dinleme saatleri

Apartmanda muzik dinleme saatleri
0
224

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Apartmanda muzik dinleme saatleri hakkında bilgi

Apartman dairesinde kat maliki ya da kiracıların kanun kapsamında yer alan komşunu rahatsız etme ilkesine ozen gostermeleri gerekmektedirApartmanda veya sitede yapılabilecek ve yapılamayacak işler, apartman ve site yonetim planlarında uyulması gereken kurallar kapsamında belirtiliyor

Yonetim ise kendisine gelen bu şikayet neticesinde ilgili kişiye uyarıda bulunuyor Yasağa uymama durumunun devam etmesi sonucunda ise, yonetim bir tutanak hazırlayarak mahkemeye şikayet edebiliyorEğer, yonetim planı kapsamında apartman dairesinde muzik aleti calınması hususu yasaklanmadıysa, bu eylemin yine komşuluk hukukuna dayanarak, apartman gurultu saatleri icerisinde yapmaları gerekmektedirBu sınırların dışına cıkılmamalıdır aksi taktirde ceza uyglama işlemi yapılacaktır

Ayrıca komşuları rahatsız edecek derecede ve saatlerde muzik aleti calınması sonucunda da yine yukarıda belirtilen işlemler yapılacaktır

Similar threads

Apartmanda muzik dinleme saatleri hakkında kısa bilgiler Apartman dairesinde muzik dinlemek ve muzik aleti calma konusunda merak ettikleirniz ve bu konuda bilmeniz gereken ayrıntılar kısaca aşağıda belirtilmiştirApartman dairelerinde komşuları rahatsız etmeme konusunda hassas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
370
2019 Apartmanda müzik dinleme saatleri hakkında bilgi Apartman dairesinde kat maliki ya da kiracıların kanun dahilinde yer alan komşunu rahatsız etme ilkesine özen göstermeleri gerekmektedirApartmanda ya da sitede yapılabilecek ve yapılamayacak işler, apartman ve site idare planlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Apartmanda muzik aleti calınması Apartman gurultu yonetmeliğine gore Mekanik ve elektronik muzik aletlerinin ve ses aygıtlarının sesi genel olarak sadece odanın icinde duyulacak kadar acılmalıdırBu muzik aletlerinin calınması icin belirli saatler belirlenmiş olmalıdır bu saatlerin dışında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Apartmanda müzik dinleme saatleri hakkında kısa bilgiler Apartman dairesinde müzik dinlemek ve müzik aleti çalma konusunda merak ettikleirniz ve bu konuda bilmeniz gereken ayrıntılar kısaca altında belirtilmiştirApartman dairelerinde komşuları rahatsız etmeme konusunda hassas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Apartmanda uyulması gereken kurallar Apartmanda yaşama kuralları Apartman yonetmeliği Komsuluk catısı altında bir arada yasamak, her daire sakini icin onemli olan kuralların duzenlenmesiyle saglanabilir Ancak tum sakinler aynısekilde iyi bir ortak yasam icin caba gosterdiklerinde apartman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,472Konular
981,207Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt