Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Apartmanda saat kaca kadar tadilat yapılabilir

Apartmanda saat kaca kadar tadilat yapılabilir
0
385

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Apartmanda saat kaca kadar tadilat yapılır?

Yıllardır apartmanda yaşıyan biri olarak ben boyle bir kural varmı bilmiyorum olduğu soyleniyor fakat kimsenin buna uyduğunu duşunmuyorum acıkcasıOzellikle hafta sonları sabahın sekizinde başlayan tadilat ve matkap seslerindne bezmiş durumdayken imagesapartmandasaatkacakadartadilatyapilabilir5ad784eca6131png

Apartmanda gurultu yasağına gore, belirlenen saatler dışında tadilat gibi etrafa gurultu yayacak davranışlar yasak Buna gore, apartmanda saat kactan sonra gurultu yapılmaz?

Apartman gurultu saatleri nelerdir, diyorsanız hemen yanıtlayalımYasağa gore, hafta ici yani mesai gunlerinde oğle istirahat saatleri olan 13:00 ile 15:00 arasında; geceleri ise 19:00 07:00 arasında gurultu yayacak hareketlerin yapılması yasaktır

Similar threads

Apartmanda saat kactan sonra gurultu yapılmamalı Apartmanda Gurultu Kanununa gore, belirlenen saatler dışında apartmanda gurultu yapmak suc teşkil ediyor Bu yasağa uymayanlar Kabahatler Kanununa gore cezalandırılıyor Peki buna gore, apartmanda saat kactan sonra gurultu yapılmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
Apartmanda saat kaça değin tadilat yapılır? Yıllardır apartmanda yaşıyan biri olarak ben böyle bir kaide varmı bilmiyorum olduğu söyleniyor fakat kimsenin buna uyduğunu düşünmüyorum açıkçasıÖzellikle hafta sonları sabahın sekizinde başlayan tadilat ve matkap seslerindne bezmiş durumdayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Apartmanda gurultu sorunu Apartmanda tadilattan dolayı gurultu yapılabilecek saatler Apartmanda Tadilat Saatleri Mesai gunlerinde oğleyin saat 13 ile 15 arasında (oğle istirahatı) ve geceleri saat 22 ile 7 arasında (gece istirahatı) gurultulu hareketler bilhassa yasaktır
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Apartmanda saat kaçtan sonradan şamata yapılmamalı Apartmanda Şamata Kanununa göre, belirlenen saatler dışarıya apartmanda gürültü gerçekleştirmek kabahat teşkil ediyor Bu yasağa uymayanlar Kabahatler Kanununa kadar cezalandırılıyor Peki buna göre, apartmanda saat kaçtan daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Apartman Gurultu Yonetmeliği! Apartman Gurultu Yonetmeliği ’nde 2019 Temmuz tarihi itibari ile yeni bir duzenleme getirildi Soz konusu duzenlemeye gore gurultunun yasaklanma saatinde değişiklikler yapıldı Bu duzenlemeye gore, gurultu saati 23:00 ile 07:00 arasındayken, bu sure 19:00 ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt