Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

APİ BAĞLAYAMIYORUM SORGULANIYOR DİYOR FAKAT VERİLER EKRANA GELMİYOR

APİ BAĞLAYAMIYORUM SORGULANIYOR DİYOR FAKAT VERİLER EKRANA GELMİYOR
6
264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Arkadaşlar benim problemin ekrana görüntü gelmiyor Bilgisayarı çalıştırıyorum; çoğu zaman sorunsuz çalışıyor ancak bazen bilgisayar çalıştığı halde ekrana hiçbir görüntü gelmiyor sadece monitörü çıkarttığımda bağlantı yok uyarısı geliyor bilgisayar arıza uyarısı da vermiyor servise götürdüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
ilk önce bilgisayarın özelliklerini yazayım AMD Athlon(tm)XP 1700+ 1,47 GHz 256 Mb ram NVIDIA GeForce 4Mx 440 40 gb hdd makinanın bütün parçalarını söküp taktıktan sonra ekrana görüntü geliyor belli bi süre çalışıp kapandıktan sonra gene görüntü gelmiyor görüntünün gelmesi için gene bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Başta Ram hatası veriyorduRamlerin yerini değiştirince düzeliyordu yada takıp çıkarınca ama şimdi kasayı açıyorum kasa açılıyor ekrana görüntü gelmiyor reset atıp sallayınca açılıyor :S sorunu bir türlü anlayamadım yardım ederseniiz sevinirim ((bütün kablo BAĞLANTILARI KESİNLİKLE DOĞRU ))
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
HDMI bağlantısı ile birçok kullanıcı bilgisayarlarını başka ekranlara bağlıyor. Ancak bu durum bazen sağlıklı şekilde sonuç vermiyor. Özellikle ‘ses’ konusunda birçok kişi problem yaşıyor. Yazımızda, HDMI ses gelmiyor sorunu nasıl çözülür sorusunun cevabını vereceğiz. Ses sorununun farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Bilgisayarlarımız birçok sebepten dolayı arızalanabilir. Fakat istediğimiz gibi çalışmadıkları zaman bu bozuldukları anlamına gelmez. Bazen güncelleme yaparak bazen kabloları değiştirerek bazen de kapat-aç yöntemi ile sorunları çözebiliriz. Birçok kullanıcı ise bilgisayar açılıyor ama ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,509Konular
982,848Mesajlar
30,638Kullanıcılar
lowelllSon üye
Üst Alt