Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Arkadaşlar benim problemin ekrana görüntü gelmiyor Bilgisayarı çalıştırıyorum; çoğu zaman sorunsuz çalışıyor ancak bazen bilgisayar çalıştığı halde ekrana hiçbir görüntü gelmiyor sadece monitörü çıkarttığımda bağlantı yok uyarısı geliyor bilgisayar arıza uyarısı da vermiyor
servise götürdüm...
ilk önce bilgisayarın özelliklerini yazayım AMD Athlon(tm)XP 1700+ 1,47 GHz 256 Mb ram NVIDIA GeForce 4Mx 440 40 gb hdd
makinanın bütün parçalarını söküp taktıktan sonra ekrana görüntü geliyor belli bi süre çalışıp kapandıktan sonra gene görüntü gelmiyor görüntünün gelmesi için gene bütün...
Başta Ram hatası veriyorduRamlerin yerini değiştirince düzeliyordu yada takıp çıkarınca ama şimdi kasayı açıyorum kasa açılıyor ekrana görüntü gelmiyor reset atıp sallayınca açılıyor :S sorunu bir türlü anlayamadım yardım ederseniiz sevinirim ((bütün kablo BAĞLANTILARI KESİNLİKLE DOĞRU ))
HDMI bağlantısı ile birçok kullanıcı bilgisayarlarını başka ekranlara bağlıyor. Ancak bu durum bazen sağlıklı şekilde sonuç vermiyor. Özellikle ‘ses’ konusunda birçok kişi problem yaşıyor. Yazımızda, HDMI ses gelmiyor sorunu nasıl çözülür sorusunun cevabını vereceğiz.
Ses sorununun farklı...
Bilgisayarlarımız birçok sebepten dolayı arızalanabilir. Fakat istediğimiz gibi çalışmadıkları zaman bu bozuldukları anlamına gelmez. Bazen güncelleme yaparak bazen kabloları değiştirerek bazen de kapat-aç yöntemi ile sorunları çözebiliriz. Birçok kullanıcı ise bilgisayar açılıyor ama ekran...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.