Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Api Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Api Konusunda Yardıma İhtiyacım Var
6
115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VYBERNET

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
75
Dostlar Selamlar İyi Forumlar.

Apimiz bir adres apisi ve source sınırsız halinde aktif bir şekilde çalışmakta. Ancak şöyle bir sorunumuz var ki ben php den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Sorguyu yaptığı zaman 10larca satırda undefined yazısıyla karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim lütfen yardım edip de başarılı sonuç alabilirsem kendisine benden sınırsız bir api sağlayacağım.

Bu piyasada yeniyiz kendimiz için açtık paneli adresi ekleyemiyoruz sadece teşekkürler.

Reprisee

İT - Kayıtlı Üye
FD Üye
Etkileşim
5
F-D Coin
75
merhaba dostum. anladığım kadarıyla bir adres apin var ve bunu sınırsız kaynakla kullanıyosun. sorgu yaptığında undefined hatası alıyosun. büyük ihtimalle php tarafında bir problem var. undefined hatası genellikle bir değişkeni, fonksiyonu veya objeyi tanımlamadan kullandığında çıkar.
şimdi ne yapmalı dersen, hata çıkan satırları incele, kullanılan değişkenlerin, fonksiyonların vs doğru tanımlandığından emin ol. veritabanından bir bilgi çekiyosan ve o bilgi yoksa orda da undefined hatası verir. null kontrolü yapmayı unutma. bunları kontrol ettikten sonra hala çözülmezse hata mesajını daha detaylı incele.
php hatalarının daha detaylı bilgisini almak için error reporting seviyesini en üst seviyeye çıkarabilirsin. bunun için php.ini dosyasında error_reporting = E_ALL ve display_errors = On yapman lazım. bu sayede tüm hataları görebilirsin ve daha kolay çözersin.
hem işler yoluna girsin hem de yeni piyasaya girdiğin için fazla zorluk çekme. umarım işin çözülür ve apiyi sınırsız kullanmaya devam edersin. başarılar dilerim kanka.

Apimiz bir adres apisi ve source sınırsız halinde aktif bir şekilde çalışmakta. Ancak şöyle bir sorunumuz var ki ben php den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Sorguyu yaptığı zaman 10larca satırda undefined yazısıyla karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim lütfen yardım edip de başarılı sonuç alabilirsem kendisine benden sınırsız bir api sağlayacağım.

Bu piyasada yeniyiz kendimiz için açtık paneli adresi ekleyemiyoruz sadece teşekkürler.

cyrush

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
110

adres phpdeki değerler farklı ondan olmuyor

erobtw

İT - Kayıtlı Üye
FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
76

selam dostum ilk önce scde adres.php kısmından apiyle aynı valueları girdiğinden emin ol eğer olmazsa dc: era7#0242 konusalım ona göre

VYBERNET

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
75
Teşekkürler herkese sorunu kendim çözdüm.

Nasıl çözdüğüme bakarsak,

Reprisee adlı arkadaşın mesajını ufak bir kafa yordum ve bazı değişkenlerle oynamaya başladım, Verilerimin JSON Altyapısıyla uyuştuğunu öğrendim ve value. olan değerli json. ile değiştirip çözüme vardım.

Eğer sizin de böyle hatanız varsa bana discorddan ulaşabilirsiniz, Tüm yardımcı olan forum üyelerine teşekkürler.

Reprisee

İT - Kayıtlı Üye
FD Üye
Etkileşim
5
F-D Coin
75
Teşekkürler herkese sorunu kendim çözdüm.

Nasıl çözdüğüme bakarsak,

Reprisee adlı arkadaşın mesajını ufak bir kafa yordum ve bazı değişkenlerle oynamaya başladım, Verilerimin JSON Altyapısıyla uyuştuğunu öğrendim ve value. olan değerli json. ile değiştirip çözüme vardım.

Eğer sizin de böyle hatanız varsa bana discorddan ulaşabilirsiniz, Tüm yardımcı olan forum üyelerine teşekkürler.
iyi forumlar dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
858,505Konular
982,793Mesajlar
30,593Kullanıcılar
ilker2v8Son üye
Üst Alt