Apo beni ağlattı 1548612752 1548612752 apobeniaglatti5c4df494ab3e9apobeniaglatti5c4df494ab3e9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberebruakel8ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SEVGİLİSİ ABDULLAH OĞUZ'UN 'SICAK' FİLMİNDE BAŞROL OYNAYAN EBRU AKEL'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR Abdullah Oğuz'un yönettiği 'Sıcak' adlı filmde başrol oynayan Ebru Akel: Önce ikinci rol için anlaşmıştık Fakat sonra Apo bana inanıp, başrol verince sevinçten ağladım Gözyaşlarımın adı 'mutluluk', soyadı ise 'gurur' oldu Başarılı spiker Ebru Akel, Abdullah Oğuz'un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği 'Sıcak' adlı projede; öncelikle bir sinema filminin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçti Daha önce 'Organize İşler' filminde konuk oyuncu olan Akel; 'Sıcak'ta 'Eda' karakterini canlandırmaya hazırlanırken, Abdullah Oğuz göre başroldeki 'Meryem'in test çekimlerine alındı Ebru Akel, çekimlerden sonradan 'Meryem' rolüne terfi ettiğini öğrenince sevinçten ağladığını itiraf etti Rolü için mayıs ayından beri 'Meryem'le iç içe yaşadığını söyleyen Ebru Akel; 'Apo' diye hitap ettiği Abdullah Oğuz'la 'arkasında durduğu bir ilişki' yaşadığını da sözlerine ekledi