Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Apple bazı iPhone modellerinin fişini çekiyor

Apple bazı iPhone modellerinin fişini çekiyor
0
82

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
200%2DMilyar%2DDolar%2Dkaybetti%2DApple%2Dson%2D10%2Dyilin%2Den%2Dbuyuk%2Dkrizini%2Dyasiyor%2D213440%2Ejpg

Apple‘ın her yıl düzenlediği WWDC geliştiriciler konferansı Koronavirüs salgını nedeniyle internet üzerinden düzenlenecek. Apple yeni taşınabilir işletim sistemi iOS 14'ün de tanıtılacağı aktifliğin düzenleneceği tarihi açıkladı. Apple'dan yapılan açıklamaya nazaran WWDC 2020 22 Haziran'da yapılacak. 

Güncellemenin kullanıma girmesi ile Apple bazı iPhone modellerine verdiği takviyesi kesecek. 

Dayanak verecek modellerin, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6S Plus, iPhone 6S olması bekleniyor. 

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan savlara nazaran Apple iPhone 6S'den eski iPhone modellerinde iOS 14'ün kullanılmasına müsaade vermeyecek.

Similar threads

Kullanıcıların hayatına 19 Eylül'de giren iOS 13'ün üzerinden henüz üç hafta geçmiş olmasına rağmen iOS 14'ten yeni bilgiler gelmeye başladı. Apple'ın iOS 14'ü 2020'nin eylül ayında kullanıma sürmesi bekleniyor.  iOS 14'ün en dikkat çeken özelliği ise ikiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
ABD merkezli teknoloji şirketi Apple Türkiye'de sattığı ürünlerine yaptığı zammın ardından şimdi de iPhone servis ücretleri için benzer bir adım attı. iPhone servis ücretleri fiyat artışına uğradı. Zam sonrası belirlenen yeni fiyatlar şu şekilde: iPhone batarya değişim ücretleri iPhone...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Apple tarafından yayınlanacak iOS 14 güncellemesini alacak cihazlar bir internet sitesinde ortaya çıktı. iOS 14 güncellemesini alacak cihazlar ortaya çıktı Yayınladığı güncellemeler ile kullanıcılarını şad etme konusunda hayli başarılı şirketlerden biri olan Apple’ın iOS 14 güncellemesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Teknoloji devi Apple geçtiğimiz yıl tanıttığı modelleri iPhone XS Max, iPhone XS ve iPhone XR ile külliyen çerçevesiz periyoda adım atmıştı. Ancak şirkete yakın kaynaklara dayandırılan tezlere bakılırsa Apple geri adım atmaya hazırlanıyor.  O özellik iPhone’a geri dönüyor! Kelam konusu teze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Apple'ın iOS güncellemeleri, yeni özellikler eklemek ve genel tecrübesi düzgünleştirmek için her yıl (ilk iPhone'dan beri) piyasaya sürülen yeni iPhone yazılımıyla birlikte tabir yerindeyse saat üzere yayınlanıyor. Pekala iOS 16 neler sunuyor? iOS 16 hakkında bilinmesi gereken her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,510Konular
982,880Mesajlar
30,659Kullanıcılar
Memo1987Son üye
Üst Alt