Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apple iBooks 2 Uygulaması

Apple iBooks 2 Uygulaması
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesappleibooks2uygulamasi5b0a2fd038186

Apple iBooks 2 Nedir

iBooks 2, iBooks Author ve iTunes U Eğitim odaklı bu etkinlikte genel olarak 3 yeni urune odaklı birkac sene icerisinde ozellikle lise ve altındaki cocukların eğitim hayatlarını etkileyebilecek derecede onemli bir adım

iBooks ve dolayısıyla iBooks 2, sayfalar dolusu denklemleri art arda sıralamayıp, bunları eders kitaplarıyla mumkun olduğunca interaktif hale getirmesi Bunu yapmanın yolu da gorseller eklemekten geciyor Apple tanıtım videosunda bir bocek konusu işleyerek bunu gosterdi Boceğin ceşitli bolgelerini secebiliyor ve bu bolgeler hakkında daha detaylı bilgi alabiliyorsunuz Ayrıca ceşitli ufak detaylar da var; orneğin kelimelerin anlamları gibi

Notlar gibi başka ozellikler de var, bu sayede calışma kartları yapabiliyorsunuz Konularla ilgili cok sayıda ufak testte iceriyor iBook ders kitapları Apple ayrıca iBooks Yazarlığı'nı da duyurdu, yani ucretsiz olarak iBook'unuzu yazabilir ve yayınlayabilirsiniz

Uygulama ucretsiz fakat ders kitaplarının coğu ucretli Bu uygulamadan yararlanmak icin bir de iPad'inizin olması gerektiğini unutmayın

hurriyet

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt