Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Apple, Mobil Cihazlardaki Her Hareketinizi Takip Edecek

Apple, Mobil Cihazlardaki Her Hareketinizi Takip Edecek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Apple'ın yaptığı bir patent başvurusu, mobil cihazlardaki kullanıcı alışkanlıklarının adım adım izleneceği bir çalışmanın yapıldığını ortaya çıkardı

Apple'ın yaptığı bir patent başvurusu, mobil cihazlardaki kullanıcı alışkanlıklarının adım adım izleneceği bir çalışmanın yapıldığını ortaya çıkardı Peki bu izlemenin gerekçesi ne?

Her ne kadar tek başlı bir platform olsa da Apple içinde pil sorunu önemli bir sorun olarak dikkat çekiyor Bu konuda yıllardır çeşitli optimizasyonlar yapan ve kısıtlamalara giden Apple, çok yeni ve farklı bir işe soyunmaya hazırlanıyor

Power Management for Electronic Devices adı verilen proje ile kullanıcı alışkanlıkları adım adım izlenecek Sistem, kullanıcının günlük olarak mobil cihaz kullanım alışkanlıklarına dair bir veritabanı oluşturacak ve bu veritabanı doğrultusunda çeşitli tasarruf uygulamaları gerçekleştirilmeye çalışılacak

Android kullanıcıları zaten bu odakta tasarlanmış çeşitli yazılımları kullanabiliyordu Qualcomm'un bizzat Snapdragon'lu cihazlar için geliştirdiği ücretsiz ve işlevsel bir sürümü de mevcut Apple'ın sistemi ise muhtemel ki tüm bunlardan çok daha kapsamlı olacak zira doğrudan sistemin içine gömüleceği için daha fazla müdahale ve daha fazla veri toplama olanağına sahip olacak

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt