Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Apple o iPhone modellerinin fişini çekiyor

0
188

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

apple-1281744-1280-PgBm_cover.jpg

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere nazaran, Apple 2016'dan evvel çıkan modellere iOS 13'ü desteklemeyecek. Kısa mühlet sonra tasarrufa sunulması beklenen yeni nesil iOS işletim sistemi doğal olarak eski model iPhone modellerini desteklemeyecek. 

Buna nazaran Apple'ın mobil cihazlarında kullandığı işletim sisteminin yeni sürümü iOS 13, kimi iPhone modellerini desteklemeyecek. Bu da birtakım modellerin bu işletim sistemine güncellenmeyeceği mealine geliyor. İşte  EiOS 13 güncellemesini alamayacak iPhone modelleri:
  • iPhone 6
  • iPhone 5S
  • iPhone SE

Similar threads

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere nazaran, Apple 2016'dan evvel çıkan modellere iOS 13'ü desteklemeyecek. NTV'nin aktardığına nazaran iOS 13 güncellemesini almayacak iPhone modelleri şöyle: * iPhone 6 * iPhone 5S * iPhone SE
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Apple merakla beklenen iOS 13'ü tanıttı. Peki iOS 13 ile hangi yeni özellikler geldi? iOS 13 hangi iPhone modellerinde çalışacak? İşte iOS 13 hakkında bilmeniz gereken her şey. Hangi iPhone'lar iOS 13 desteğine sahip olacak? ABD merkezli teknoloji devi Apple WWDC 2019 kapsamında dün iOS 13'ü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
iOS 13’ün tanıtılması ile birlikte birçok kullanıcı yeni sürüme geçiş yaptı. iPhone 6s’e kadar tüm modellerin desteklendiği iOS 13’ten sonra diğer iOS sürümleri ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. iOS 8 yüklü iPhone modellerinden WhatsApp desteğinin çekileceği açıklandı. Yeni güncellemesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Apple, WWDC 2020 etkinliğinde yeni işletim sistemlerini tanıtacak. iPhone kullanıcıları iOS 14, iPad kullanıcıları ise iPadOS 14 sürümünü merakla bekliyor. Bu kapsamda iOS 14 güncellemesi alacak cihazlar listesi ile karşınızdayız. Apple, her yeni işletim sisteminde bazı cihazları güncellemeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
iOS 13’ün yaşlanmış Apple cihazlarına geleceğine dair bir ekip umutlar vardı lakin şirket iOS 13 duyurularında eski cihazlarını kullanan kullanıcılara makûs haber verdi. Şirket yaptığı duyuruda, fiyatsız olarak dağıtılacak olan iOS 13’ün iPhone 6S ve sonrasındaki cihazları kapsayacağını söyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt