Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apple o iPhone'ların fişini çekiyor

Apple o iPhone'ların fişini çekiyor
0
119

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

apple-1281744-1280-PgBm_cover.jpg

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere nazaran, Apple 2016'dan evvel çıkan modellere iOS 13'ü desteklemeyecek.

NTV'nin aktardığına nazaran iOS 13 güncellemesini almayacak iPhone modelleri şöyle:

* iPhone 6

* iPhone 5S

* iPhone SE

Similar threads

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere nazaran, Apple 2016'dan evvel çıkan modellere iOS 13'ü desteklemeyecek. Kısa mühlet sonra tasarrufa sunulması beklenen yeni nesil iOS işletim sistemi doğal olarak eski model iPhone modellerini desteklemeyecek.  Apple o iPhone modellerinin fişini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Apple merakla beklenen iOS 13'ü tanıttı. Peki iOS 13 ile hangi yeni özellikler geldi? iOS 13 hangi iPhone modellerinde çalışacak? İşte iOS 13 hakkında bilmeniz gereken her şey. Hangi iPhone'lar iOS 13 desteğine sahip olacak? ABD merkezli teknoloji devi Apple WWDC 2019 kapsamında dün iOS 13'ü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Apple'ın yaz aylarında yapacağı tanıtımın akabinde kullanıcıların hizmetine sunulacak olan iOS 13 için geri sayım sürüyor. iOS 13'le ilgili kimi haberler ortaya çıksa da tahminen de kullanıcılar için en kıymetli nokta, kullanmakta oldukları Apple eserlerinin iOS 13 yenileştirmesini alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Apple, WWDC 2020 etkinliğinde yeni işletim sistemlerini tanıtacak. iPhone kullanıcıları iOS 14, iPad kullanıcıları ise iPadOS 14 sürümünü merakla bekliyor. Bu kapsamda iOS 14 güncellemesi alacak cihazlar listesi ile karşınızdayız. Apple, her yeni işletim sisteminde bazı cihazları güncellemeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
ABD merkezli teknoloji devi Apple, dün akşam saatlerinde iPhone'lar için geliştirilen en yeni işletim sürümünü yayınladı. Kimi meselelere sahip olan iOS 16 isimli bu işletim sistemi, kullanıcılara pek çok yenilik sundu. Öte yandan; bu güncelleme ile birtakım iPhone modelleri de son defa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,512Konular
980,935Mesajlar
30,762Kullanıcılar
Üst Alt