Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Apple Store Türkiye Ne Zaman Açılıyor?

Apple Store Türkiye Ne Zaman Açılıyor?
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Apple Store Türkiye Ne Süre Açılıyor?

Apple Store Türkiye 4 nisanda açılıyorApple Store Türkiye ’nin belirli açılış tarihinin belirlenmiş olduğu ve bu tarihin 4 Nisan olduğu iddia ediliyor

Şubat ayında Fatih Projesi dahilinde ülkemize gerçekleştirdiği ziyaret zarfında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ’le bir mülâkat gerçekleştiren Apple ’ın CEO ’su Tim Cook, Apple Store Türkiye ’nin açılacağı tarihe de netlik kazandırmayı başarmıştı Gerçekleştirdiği açıklamada Apple Store ’un Nisan ayında açılacağı bildiren Tim Cook, emin tarih açıklamamıştı

Apple ’ın tasarladığı ürünler ile ilgili haberler yayınlayan Elmadergisicom ’un kendi kaynaklarına dayandırdığı bilgiye takriben Apple Store Türkiye ’nin açılışı 4 Nisan tarihinde gerçekleştirecekken, sitedeki haberde tarihin olasılığının yüksek olduğu ve Apple ’ın mağazayı 1 yıldır açmayıp aralıksız ertelediği vurgulanıyor Bahşedilen bilgilerde Apple Store Türkiye ’nin açılışına Abdullah Gül ve Tim Cook ’un da katılacağı belirtiliyor *

Similar threads

Apple Store Turkiye Ne Zaman Acılıyor? imagesapplestoreturkiyenezamanaciliyor5b034cf00219b Apple Store Turkiye 4 nisanda acılıyorApple Store Turkiye ’nin kesin acılış tarihinin belli olduğu ve bu tarihin 4 Nisan olduğu iddia ediliyor Şubat ayında Fatih Projesi kapsamında ulkemize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Apple'ın Nisan ayındaki tekrar fiyat belirleme siyaseti yürülüğe girdi. Apple Türkiye'de önemli sayılabilecek formda eserlerine artırım yaptı. Apple yeni eserlerini tanıttıktan sonra Türkiye fiyatlarına da el attı. Nisan ayında artırımları hiç aksatmayan ve fiyatları daima üst...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Hiç düşündünüz mü, Kâbe ’nin kapısı yerden niçin daha yüksek Açıkçası yıllardır merak ettiğim bu sorunun cevabını yakın zamanda okuduğum bir kitapta öğrenme fırsatı buldum Nedense, okuduklarım Türkiye ’nin içinde bulunduğu çağrıştırdı zihnimde Bilmem katılır mısınız? Kâbe kapısının yerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar müellifleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya cevap veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra etkin siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar muharrirleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya karşılık veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra faal siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt