Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aptal - Deniz Seki..

Aptal - Deniz Seki..
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
AptaL

Anlasaydın şaşırırım aşkın dilinden
Senin icin sakladığım kalbe ne yaptın
şiir olsam dize dize senin adına
intizar ekleyip denize attın
anlaymadım ben dayanamdım ben
şu 3 gunluk omrune beni sığdıramadın
anlaymadın sen dayanamdım ben
şu 3 gunluk omrune beni sığdıramadın

Similar threads

beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Gülünç Facebook İletileri 2019 kısa ahmet kırcanmı belimi mangaldaki köftelerin cız etmez şu kalbim kadar çaresiz aşığıııııınım beeeeen! dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım az kaşardan tost, çok kaşardan arkadaş olmaz o kız beni aşar, çünkü o bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
583
Deniz Seki Okyanus 2019 Deniz Seki artık ozgur! imagesdenizsekiokyanusalbumu20195ad220c5493d0 Deniz Seki, uyuşturucu kullanımı sebebiyle girdiği cezaevinden cıktıktan sonra ilk kez basına acıklama yaptı Duygusal acıklamalarıyla Deniz'in okyanusa donuşmesi ''Arkadaşlar Tam dokuz aydır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Deniz Seki Okyanus 2010 Deniz Seki bundan böyle serbest! Deniz Seki, uyuşturucu kullanımı sebebiyle girdiği cezaevinden çıktıktan sonra başta basına izah etme yaptı Hissi açıklamalarıyla Deniz'in okyanusa dönüşmesi ''Arkadaşlar Bütün dokuz aydır mikrofunumdan ayrıyım Şu lahza benim için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,341Kullanıcılar
ali0035Son üye
Üst Alt