Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ara Öğün

Ara Öğün

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ara Öğün Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı light yoğurt
*1 kayısı (ben taze kayısı kullandım)
*1 çorba kaşığı yulaf
*Tarçın

Ara Öğün Tarifi Yapılışı Doğranmış kayısı diğer malzemeler ile karıştırılır ve bekletilmeden yenilir (Diğer yaş veya kuru meyveler ile de hazırlayabilirsiniz)

Similar threads

Sağlıklı Ara Öğün 2 Tarifi İçin Malzemeler *1 kase süt *2 kuru incir *1 kuru kayısı *Yarım çay kaşığı tarçın *1 yemek kaşığı yulaf ezmesi *1 tatlı kaşığı siyah çikolata parçaları (damla çikolata da olur) Sağlıklı Ara Öğün 2 Tarifi Yapılışı Aynı dışarıdaki hazır paket kahvaltı gevrekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Yulaf Ezmeli Meyveli Diyet Ara Öğün Tarifi İçin Malzemeler *2 kaşık yulaf ezmesi *1 kase yoğurt *1 yeşil elma *34 kuru kayısı *Biraz tarçın Yulaf Ezmeli Meyveli Diyet Ara Öğün Tarifi Yapılışı Sevgili diyetisyenim Edibe Bekin’den aldığım tarif İlk olarak yoğurda yulaf ezmesini ekleyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Elmalı Tarçınlı Kefir (Tok Tutan Ara Öğün) Tarifi İçin Malzemeler *200 ml light kefir *1 yeşil elma *2 kuru kayısı *1 çay kaşığı tarçın Elmalı Tarçınlı Kefir (Tok Tutan Ara Öğün) Tarifi Yapılışı Elmayı soyup kayısılarla küçük küçük dilimliyoruz Tarçın, kefir, elma ve kayısıları blenderdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sağlıklı Ara Öğün Atıştırmalığı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı *yulaf ezmesi *2 yumurta (1 tanesinin sadece beyazı konulacak) *Kuru meyve kokteyli (bim den almıştım içinde kuru incir, kuru üzüm, kuru kayısı ve kuru erik var ) *1 tane muz *1 yemek kaşığı goji berry (isteğe göre ) *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bebek Ara Öğünü Tarifi İçin Malzemeler *3 tatlı kaşığı yoğurt *Yarım olgun muz *1 adet kuru kayısı *1 tatlı kaşığı öğütülmüş ceviz *1 tatlı kaşığı öğütülmüş fındık *(İsteğe göre bir fiske tarçın) Bebek Ara Öğünü Tarifi Yapılışı Kuru kayısıyı bir cezvede çok az suyla kaynayana kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt