Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Araba Sürmeyi Öğrenirken Yaşadıkları Birbirinden Komik ve Saçma Olayları Anlatan 23 Takipçimiz

Hoş geldin! sembolturk4545 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Araba Sürmeyi Öğrenirken Yaşadıkları Birbirinden Komik ve Saçma Olayları Anlatan 23 Takipçimiz
0
77

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-048d56479fe85b93ed1cf05717ebc3469d2a229b.jpg

Hepsine farklı başka güldüm

Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk.

1. Akabinde birbirinden komik karşılıklar geldi.

@kubrasabancii

2.

@tcfsweetrevenge

3.

@bunyaminyagli

4.

@monalilagiller

5.

@saskinannesirap

6.

@Duyguonal26

7.

@blenawocigdem

8.

@zeynepoozcan

9.

@MelikeHanimlar

10.

@atavratkokorec

11.

@bezmisimzaten

12.

@sema__aslantas

13.

@MerveGuugli

14.

@atavratkokorec

15.

@sedaksoy

16.

@cedat20

17.

@yildrimsena

18.

@ladinkayin

19.

@esraaa_r

20.

@elif_arss

21.

@eezgily

22.

@gokcenn7

23.

@ysmnnebili

Similar threads

Sonuncusu çok yeterliymiş Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk. 1. Akabinde birbirinden komik cevaplar geldi. @hurigizem 2. @HakanKahveciol2 3. @ladinkayin 4. @ladinkayin 5. @oyuncaksipa 6. @_Akheron 7. @Maziyebirbak34 8. @dahaspesifik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Çoğumuzun akrabalarla yaşadığı değişik yahut komik bir anısı vardır. Biz de Twitter'dan takipçilerimize akrabalarıyla yaşadıkları komik olayları sorduk ve akabinde hepimizi güldüren cevaplar geldi. Gelin birlikte bakalım. Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk. 1. Akabinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Sonuncusuna çok güldüm. Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk! 1. Akabinde birbirinden değişik ve komik öyküler geldi. @kilibikbey 2. @birnevionurdu 3. @ata_bahar 4. @DarthFuchs 5. @gokcenekmekci 6. @ladinkayin 7. @bknzseren 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Hepsine kahkahayı patlattım ya Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk. 1. Akabinde birbirinden komik ve tuhaf cevaplar geldi. @gibobeg 2. @birnevionurdu 3. @sanssizliqueen 4. @yaglarkasolurmu 5. @_suuusii 6. @ZTou 7. @AktagDeniz 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Sonuncusuna kahkahayı patlattım ya Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk! 1. Akabinde birbirinden komik yanıtlat geldi. @susam_yorum 2. @ladinkayin 3. @Amphitrite_e 4. @ecem_twocats 5. @saboticnedemek 6. @ladinkayin 7. @zogravka 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt