Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arabanın Arkasına Yazılan Sozler

Arabanın Arkasına Yazılan Sozler
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Arabanın Arkasına Yazılan Yazılar

Araba Arkası Yazıları

Ela gozlumun nazına, hastayım fordun ara gazına!

Nazar etme ne olur, calış senin de olur

Babam sağolsun

Hatalıysam bunu yuz yuze goruşelim

Hatalıysam sen caldır ben ararım

Tek rakibim Turk Hava Yolları

Kızlar duruşuna yollar gidişine hayran

İstedim vermediler sen şoforsun dediler

Mavinin bahtı kara, şoforun gonlu yara

Aşıksan vur saza şoforsen bas gaza

Şov yapma evlat baba yorgun

Kuzu kurdun yol fordun

Rampaların ustasıyım, gozlerinin hastasıyım

Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta!

Miras değil, alın teri

Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2 Vitesi

Kolla beni şerit değiştiriyorum

Rahmetlide sollardı

alıntı

Similar threads

Guzel Şofor Sozleri, Şofor Sozleri kısa, Şoforun hatasını toprak orter İstedim vermediler sen şoforsun dediler Ağır ol kocum anneciğin ağlamasın Cesaretin olcusu olmek değil yaşamaktır, “Artırma hızını, yetim korsun kuzunu, “Rahmetli de sollardı, “Son durak kara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Şofor Mesajları Kısa Şofor Sozleri Cesaretin olcusu olmek değil yaşamaktır Artırma hızını, yetim korsun kuzunu Rahmetli de sollardı Son durak kara toprak Solladın da ne oldu Hatalı sollama, acı haber yollama Alın teri bilek zoru, Allahım sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seciciysem gunahım ne? Alırsın Chevrolet, yuvarlanırsın şarampole Alırsın ford,olursun lord Alırsın ford,olursun mord Alırsın Skoda, kalırsın yolda Anılar da anlamsız Ankete gerek yok eskiler daha iyi Askerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
kamyon yazıları A Alırsın Ford, olursun mortSensizlik mi? ASLA! Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seçiciysem günahım ne? Anılar da amaçsız Ankete lüzum değil eskiler daha iyi Askerin emaneti Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza Aşk çekenin, yol gidenin B Baba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Dolmuşcu sözleri aşağılama sözleri aşağılayıcı komik sözler dolmuşçu sözleri kızları aşağılayan sözler kızları onur kırıcı Dolmuscu Kültürü Her meslegin bir rajonu var; bizim de hepsine saygimız var! Ama felsefi (!) açidan bakarsak, en can alici edebiyat, minibüs kültürüne kurulmuş olan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,475Konular
981,235Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt