Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arabanın hangi tekerleği ?

Arabanın hangi tekerleği ?
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arabanın hangi tekerleği ? im nette dolanırken; bu güzel anı ile karşılaştım Benim çok hoşuma gitti Umarım sizlerde beğenirsinizarabaninhangitekerlegi5c5620f0847e1gifalt :car: Car :car: insanin hayatinda acayip anilari mevcuttur Tabiki benim anilarimin da birincil sirasini mesgul eden bu animin ilginçlik derecesine sizler karar verin Bizler 4 arkadasizBen, Erdem, Gökhan ve MehmetYedigimizle içtigimiz ayri gitmezdi hiç bir zamanSinavlarda kopyalari beraber çekerdikanliyacaginiz ölüme de beraber bilet alacak gibiyizÜniversite Konut arasinda mekik dokudugumuz günleri yasiyordukO sinav senin bu sinav benim derken; bir gün kafa kulak vermek keza de ziyarete gitmek için otomobil kiraladikSabah koyulduk yola paranin yettigi değin benzinle yemek yemek ihtiyacimizi giderdikGezdiktozdukburaya kadar hersey güzeldi ama bir sey unutmustuk o günBizim fizik dersinden finalimiz vardive dördümüzde ayni dersten kan agliyorduktabiki sinavi kaçirdik ve dersten basarisiz sayilmis olacaktik Diger gün üniversiteye gittigimizde, birincil is olarak hocayi bulduk ve bize sinav yapmasi için yalvardikHoca bize neden sinava girmediniz sorusuna bir iki dandirik yalanla beraber; tam sinava geliyorduk oysa arabamizin lastigi patladicevabini verdim diger arkadaslar benim yalanlarimi onaylayici bir tavir sergiliyorlardisessizlerdiHoca mazeretimi kabul etti ve saat 2:00 de sinava alacagini söyledi Saat 2:00 de sinavi olacagimiz sinifta hazir bulunduk (kopya kagitlari,vs araç gereç) ardindanda hoca sinifa girdi Aksama öğretmen her birimizi sinifin bir kösesine yerlestirdidegil arkadasa bakip kopya çekmek arkadaslari cebren görüyordumAsil olay sorulara baktigimizda gerçeklesti3 soru vardi1 Soru 10 puan, 2soru 10 puan ve 3 soru da 80 puandiburda nerede ilginçlik var demeyin 3 soru Arabanin hangi tekerlegi patladisorusu idi:laugh: O günden bu güne bir yil geçti hala o dersten geçemiyoruz  

858,496Konular
981,777Mesajlar
29,849Kullanıcılar
Invitro20Son üye
Üst Alt