Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arabaşı Çorbası

Arabaşı Çorbası
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arabaşı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*4 yemek kaşığı kavrulmuş un
*1 haşlanmış tavuk göğüsü
*3 yemek kaşığı salça
*Sıvı yağ
*Tuz
*Toz biber

Arabaşı Çorbası Tarifi Yapılışı Tavuk göğsünü suda haşlayalım Haşlanmış eti didelim
Haşlama suyunu tencereye alalım
Orta boy tencereyi suyla dolduralım ve tavuklarla birlikte kaynatalım
Kaynamaya başlayınca bir kasede kavrulmuş unu suyla seyreltelim Kaynayan suya yavaş yavaş ekleyelim ve karıştıralım
20 dk pişmeye bırakalım
Soslukta sıvı yağ ve salçayı kavuralım Ocaktan almadan önce toz biberi ekleyelim ve karıştırıp ocaktan alalım
Çorbaya ekleyelim ve 10 dk daha pişirelim
( Ben unu önceden bol miktarda kavurup buzdolabında saklıyorum Çok pratik oluyor )
AFİYET OLSUN

Similar threads

Arabaşı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet büyük parça tavuk budu *3 tepeleme yemek kaşığı kavrulmuş un *3 yemek kaşığı salça *Pul biber *Limon tuzu *Tuz *Sıvı yağ Arabaşı Çorbası Tarifi Yapılışı Tavuk budunu yıkayıp, düdüklü tencerede kaynadıktan sonra tahmini yarım saat haşlayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Arabaşı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *500 gr haşlanıp ince didiklenmiş tavuk eti(but tercih ediyorum ben) *3 yemek kaşığı kavrulmuş un *2 yemek kaşığı tereyağ (100 gr yakın) *1 yemek kaşığı biber salçası *2 yemek kaşığı domates salçası *1 5 lt tavuğun haşlama suyu *1 5 litre kaynamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arabaşı Çorbası Tam Ölçülü Tarifi İçin Malzemeler Çorbaşı için; *2 tane tavuk göğsü (fileto) *Yarım paket yağ *Yarım su bardağı sıvı yağ *Salça *Pul biber *8 kaşık un Hamuru için; *2 bardak un *10 bardak su *2 tatlı kaşığı tuz Arabaşı Çorbası Tam Ölçülü Tarifi Yapılışı İlk önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Emirdağ Yöresi Arabaşı Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: *3 kase un *10 kase su *2 yemek kaşığı tuz Çorbası için: *1 tane tavuk *2 yemek kaşığı salça *2 yemek kaşığı un *Acı biber *Tuz *Limon Emirdağ Yöresi Arabaşı Tarifi Yapılışı Öncelikle hamurumuzu yapacağız, büyük bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arabaşı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 paket tavuk göğsü *1 bardak un *1 yemek kaşığı domates salçası *1 yemek kaşığı biber salçası *Tuz *Pulbiber *Karabiber *Limon Arabaşı Çorbası Tarifi Yapılışı Tavukları haşlayıp soğuması için tencereden çıkartıp ayrı bir kaba koyalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt