Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arabaşı Çorbası

Arabaşı Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Arabaşı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*500 gr haşlanıp ince didiklenmiş tavuk eti(but tercih ediyorum ben)
*3 yemek kaşığı kavrulmuş un
*2 yemek kaşığı tereyağ (100 gr yakın)
*1 yemek kaşığı biber salçası
*2 yemek kaşığı domates salçası
*1 5 lt tavuğun haşlama suyu
*1 5 litre kaynamış su
*1’er tatlı kaşığı nane, kimyon, pulbiber, karabiber, kekik, acı biber
*Tuz

Arabaşı Çorbası Tarifi Yapılışı Yağı eritelim Daha önce tavada kavurduğumuz unu ekleyelim Bir iki kez karıştırıp salça ve baharatları ekleyelim Az su ilave edip karıştırarak malzemenin hem kavrulmasını sağlayalım hem de topaklanmasını engelleyelim Ben bu kısımlarda hep çırpma teliyle karıştırırım 2 dakika sonra su ve tavuk suyu ekleyip kaynayana kadar karıştıralım Kaynayınca etleri atıp 10 dakika daha pişirelim Baharatları lütfen sona bırakmayın mutlak salça ile kavurun Çok daha lezzetli oluyor Afiyet olsun
 
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt