Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arabaya Binince Yapılan Dua

0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bineğe veya Arabaya Binince Yapılan Dua
Taşılara ve bineklere binince yapılan dua

بِسْمِ اللهِ، الْحَمْدُ ِللهِ سُبْحانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إِلَى رَبِّنَا لَمُنقَلِبُونَ اَلْحَمْدُ ِللهِ، اَلْحَمْدُ ِللهِ، اَلْحَمْدُ ِللهِ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَكْبَرُ، سُبْحاَنَكَ اللَّهُمَّ إِنِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي فَاغْفِرْ ليِ، فَإِنَّهُ لاَيَغْفِرُ الدُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ

Duanın Manası: “Allahın adıyla Hamd, Allahadır Bunu bizim hizmetimize veren Allahı tum noksanlıklardan tenzih ederiz Yoksa biz buna guc yetiremezdik Şuphesiz ki biz Rabbimize doneceğiz Hamd, Allahadır Hamd, Allahadır Hamd, Allahadır Allah en buyuktur Allah en buyuktur Allah en buyuktur Allahım! Seni tum noksanlıklardan tenzih ederim Ben nefsime zulmettim, beni bağışla Cunku gunahları ancak Sen bağışlarsın

Ebu Davud, Albani Sahihi Tirmizi