Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arabaya Müzik CD’si Yapma Nasıl Olur?

Arabaya Müzik CD’si Yapma Nasıl Olur?
0
53

Stillwater

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
77

Arabaya Müzik CD’si Nasıl Yapılır?​

Arabaya müzik CD’si yapma program kullanarak ya da kullanmadan iki şekilde de yapılabilir. Bu iki şekildin de en zor tarafı sevdiğiniz müzikleri bir araya getirmek emin olabilirsiniz. Bu sorun dışında çok kolay bir şekilde müzik CD’si hazırlayıp track denilen araba CD’leri yapabilirsiniz. Bunu yapabilmek için bir bilgisayar kesinlikle işinizi görecektir.

Adım 1: Boş bir CD almanız gerekiyor. Çiziksiz olmasına özen gösterin yoksa müzik yerine kötü sesler işitebilirsiniz.
Adım 2: CD’yi bilgisayara takın. “Media Player” ı açın. Media Player’ ı “Başlat” a tıklayarak açabilirsiniz.
Adım 3: Arabaya müzik CD’si yapma programsız için şimdi Media Player üzerine MP3’lerinzi sürükle bırak yöntemi ile gönderin.
Adım 4: Bu işlemi rahatlıkla hallettiyseniz şimdi aşağıda bulunan “Yazmayı Başlat” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: Şimdi yazma işlemini beklemelisiniz. Otomatik olarak CD’ye müzikler yazılacaktır.
Adım 6: İşlem dolduktan sonra arabaya takıp keyifle dinleyebilirsiniz.
Arabaya Müzik CD’si Yapma Programı
Arabaya müzik CD’si yapma programı ile de yükleme yapabiliyorsunuz burada size önereceğimiz en kullanışlı ve bilinen diyebileceğimiz programlar; Nero ve BurnAware Free. İkisiyle de kalaylıkla yükleme yapabiliyorsunuz. Sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde müziklerinizi de dinleyebiliyorsunuz. Üstelik hiç para ödemeden.

1) BurnAware Free ile CD doldurma

Öncelikli olarak programı yüklemeniz gerekiyor. Eğer yüklemediyseniz buradan yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz.
Şimdi yükleyeceğiniz dosyaların boyutuna göz gezdirmeniz gerekiyor. CD ya da DVD kapasitesi üzerinde yükleme yapamazsınız.
Programı açtıktan sonra “Ekle” butonu karşınıza gelecektir. Oraya basarak çıkan ekranda MP3 klasörlerini belirlemelisiniz.
Şimdi yükleme hızını sağ tarafta 16x ya da 24x şeklinde ayarlayın.
Son olarak kırmızı buton olan “Yaz” butonuna tıklayın.
CD üzerinde 30-40 MB boş alan bırakmak iyi olacaktır. Yazma işlemi bitince istediğiniz gibi dinleyin.
2) Araba için müzik CD’si yapma Nero

Nero ile müzik CD’si doldurmak hiç zor değil. Öncelikli olarak programı indirmeniz gerekiyor.
Burada müzik CD görüntüsünde bulunan dosyaya tıklamalısınız.
Daha sonra yüklemek istediğiniz dosyaları Nero ile CD’ye aktarmalısınız.

Araba için müzik CD’si yapma işlemleri bu şekildedir ve çok çok basit işlemlere dayanır. Programlı ya da programsız çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

858,499Konular
982,570Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt