Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

arac cubuğundaki programların acıklamasını yazabilir miyim

arac cubuğundaki programların acıklamasını yazabilir miyim
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SORUN:
Windows 98 İngilizce surumunu kullanıyorum START menusunun sağ tarafındaki arac cubuğunu kucuk simgelerle doldurdum, malum bir suru programa buradan erişmek cok kolay oluyor Ancak merak ettiğim bir şey var Bu simgelerin uzerine fare ile geldiğimde bazıları icin kucuk sarı bir kutucuk cıkıyor ve simgenin ne işe yaradığını yazıyor Orneğin Outlook Express simgesine geldiğimde Launch Outlook Expresscıkıyor ekrana Ben kendi simgelerim icin de boyle şeyler yazdırabilir miyim? Varolan yazıları değiştirebilir miyim?

COZUM:
Hem kendi tanımlarınızı kendiniz yazabilirsiniz, hem de varolan tanımları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz Hem de cok kolay bir şekilde Butun yapacağınız once ilgili simgenin uzerine fare imleci ile gelip sağ fare duğmesine basmak Ekrana gelecek olan menuden PROPERTIES komutunu calıştırın Ekrana gelecek olan diyalog kutusu icerisinde SHORTCUT bolumune gelin Burada, diyalog kutusunun alt tarafından COMMENT alanını goreceksiniz Bu alana yazdığınız yazılar, ekranda o sarı kutucuk icerisinde goruntuleneceklerdir Buraya istediğiniz yazıyı yazın ve OK duğmesine basın Artık sizin simgenizin de bir sarı kutucuğu var

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt