Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Araçlarda ilk yardım çantası bulundurulmasının önemi

Araçlarda ilk yardım çantası bulundurulmasının önemi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Araçlarda ilk takviye çantası bulundurulmasının önemi

İlkyardım kutusu her yerde bulunması gereken bir çanta olup evlerimizde, araçlarımızda, işyerlerimizde tekrar her zaman için elimizin aşağı olması gereken bir çantadır Herhangi bir çantayı ilkyardım çantası olarak kullanabilirsiniz, her hâlükarda belirli boyutlarda belirlenmiş şekillerde olmasına lüzum değil Manâlı olan içerisindeki malzemelerin tam, eksiksiz olmasıdır Örneğin içinde neler olabilir; gazlı bezimiz ve bandaj bezimiz kanama durdurmada ve yara müdahalelerinde kullanabileceğimiz malzemeler, esnek bandajımız diğer bir malzememiz bu da kırıklarda, çıkıklarda sabitlemeler yerine getirmek için kullanılır

Kanama erteleme için yeniden tamponumuz olabilir, üçgen bandaj bezimiz her zaman için kurtarıcı bir araç gereç kırıklarda, burkulmalarda askı malzemesi olarak kullanabiliriz, gazlı bezlerimiz olabilir değişik yaralanmalarda kullanabiliriz, kalem ve anekdot defterimizin olması bizim için çok önemlidir çünkü aniden pozitif yaralanmalar olursa ilkyardım yaptığınız bölgede anekdot edinmek için ilkyardım yaptığımız kişilere neler yaptığımızı yazabilmek için çantamızdaki bu araçları kullanabiliriz, sabitleme için flasterlerimiz olabilir çeşitli şekillerde, yarabantlarımız minik yaralarda kullanmak için, tabikisi en önemlileri sahiden kendimizi bütün yaralanmalarda hastalıklardan gözetmek için mutlaka ve mutlaka yanımızda bulundurmamız gereken elenlerimiz

Maskemizin olmasının bambaşka bir önemi vardır bizim için solunum yolumuzdan enfeksiyon kapmamak için, makasımız diğer bir malzemedir ve organ kopmalarında kullanılmak üzere turnikemizin olması bizim için gereken malzemelerden bir diğeridir *

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt