Araf Zamanı dizisi öyle yakında Star Tv'de araf zamanı dizisi star tv araf zamanı oyuncu kadrosu hikayesi konusu selin ortaçlı saruhan hünel haberleri burada arkadaşlar Yeni sezon dizileri başladı, zira demin ekranlara merhaba demiyen dizilerde var Gün geçmiyor oysa, bir yeni dizi başlamasınarafzamanidizisipekyakindastartvde5c4e83b8348bfalt Harikulade Asır dizisinden sonradan, iddialı ve herkesin dilinde olan Kuzey Güney dizisi gibi Star Tv'nin yeni sezon dizilerinden Anneler ve Kızları adlı dizi alaka çekmişti fragmanlarından Zira Star tv bu iddiasını devam ettirdi ve sezona damgasını vuracak olan yeni bir dizi çalışmalarına başladı Araf Zamanı dizisi böylece yakında Star'da Araf Zamanı dizi oyuncuları başrol oyuncuları Selin Ortaçlı ve Saruhan Hünel gibi başarılı oyunculardan oluşuyor Araf Zamanı dizi konusu aşk hikayesini anlatıyor Melek'lerim Bana Kalırsa ben ilgiyle bekliyeceğim bu yeni diziyiarafzamanidizisipekyakindastartvde5c4e83b8348bfalt 1548649395 1548649395 arafzamanidizisipekyakindastartvde5c4e83b89878farafzamanidizisipekyakindastartvde5c4e83b89878f arafzamanidizisipekyakindastartvde5c4e83b89878f Star TV, yeni sezonda iddialı bir diziyi daha seyircilerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor Kasım ayında başlayacak “Araf Zamanının başrolünde Selin Ortaçlı ve Saruhan Hünel var “Araf Zamanı ekibine nasıl dahil oldunuz? Saruhan Hünel:Araf Zamanı, Sergin Akyaz’ın Base Film şirketinin işi Sergin’in bana bir şey önerge etmesiyle benim kabul etmem benzer anda olur Çünkü ona “hayır deme durumum olmaz Biz 12 senedir beraber çalışıyoruz Fazla güveniyorum kendisine bir de “Araf Zamanı, bir senedir var olan bir proje Senaryosunu birincil okuduğumda, son sayfaya nasıl geldiğimi anlamadım Aslında gösterişli konuşmayı sevmem lakin bu, keza hikâyesiyle ayrıca de kurgusuyla çok bambaşka bir dizi İzleyiciler de dizi yayına girdiğinde şimdiye dek böyle bir meslek yapılmadığını görecek Canlandıracağınız Ali karakteri nasıl biri? Seyirciler beni daha önce istihbaratçı ve mafya adamı olarak izlemişti Bu kez, gözü böylece ve ideallerinin peşinden dışarı giden bir polisi canlandırıyorum Ali’nin hayatında sevdiği iki kişi var; annesi Meliha ve aşık olduğu Nazlı Zaten başka da kimsesi yok hayatta Fakat bir gün geliyor, görevi gereği ikisine de sırt çevirmek zorunda kalıyor Şehvetli gelgitler yaşamasına rağmen başladığı işi yarıda bırakmıyor Polisiye bir dizi mi “Araf Zamanı? Polisiye değil sahiden, dram ve aşk dizisi Ali, idealist bir polis fakat işi uğruna aşkından, hayatından vazgeçebiliyor İşi için çok büyük ödün veriyor lakin sahiden aşkının, sevdiği kişinin peşinden de koşuyor “Araf Zamanı seyirciyi aralıksız zıt köşeye yatıracak Peki siz aşk ve iş arasında seçim yapmak zorunda kalsaydınız, hangisini seçerdiniz? Başta bu bir dizi Gerçek hayatta oyunculukla aşk aralarında tercih yapmak gibi bir şart olmuyor Her şeyin yeri ayrı Fakat eğer beraber olduğum kişi işimi engelliyorsa, tabii ancak işimi seçerim, aşkı yok Ali için “kötü bir kişilik diyebilir miyiz? İyi veya fena olarak adlandırmayalım Devletini ve milletini seven, ülkesi için çalışan bir karakter Ali İçinde bulunduğu durumdan dolayı bir takım gelgitler yaşıyor “Araf, arada kalmak çağrıda bulunmak Arada kalmak kadar fena bir şey yoktur hayatta Siz hiç ‘arada’ kaldınız mı? id Natürel ama, kaldım Kalmama ihtimali yok zaten çok büyük radikal kararlar olmak zorunda kaldım mı? Çok nadir Ben biraz kaderciğim “Allah her şeyin hayırlısını versin deyip düş kuran birisiyim “Kaybolan Yıllardan sonradan ara verdiniz değil mi oyunculuğa? Evet, iki yıl verdim Aslında “Serçe diye bir dizi yaptık lakin ben o projeye çok inanmadığım için bıraktım Bir senedir de “Araf Zamanı için çalışıyorum Çoğu oyuncu hiç ara vermeden dizi çekiyor Seyircinin benim canlandırdığım karakterlere inanmasının temel sebebi de artı iş yapmamam Fazla iş geliyor fakat her şey para yok, biraz da gönlünüzün düşmesi gerekiyor Sonuçta bu işi duygularınızla yapıyorsunuz Oyunculuğun yanı sıra yapımcılık da yapıyorsunuz sanırım Yapımcılıktan ziyade, yapıma yardım veriyorum Sergin benim eski eşim Bizim dostluğumuz ölene dek süreceği için ona daima takviye vereceğim Bana “minik yapımcı diyebilirsiniz Oyunculuğu daha fazla seviyorum, kamera önü beni daha fazla cezbediyor FAZLA BASKI AŞIK OLUYORUM Sergin Akyaz’la boşandınız Her Yerde evlenmeyi düşünüyor musunuz? Şu lahza böylece bir programım değil Lakin hayatın ne getireceğini bilemeyiz Peki size aşk desem? Ben çok baski aşık oluyorum Karşımdaki kişinin böylece yetenekleri, pek duyguları olmalı ama, o beni kendine aşık etmeli Nasıl bir kadın sizi kendine aşık eder? Gerçekten bunun bir kriteri yok En manâlı özellik açık yüreklilik ve dürüstlük Ben fazla zorlama şeyler istiyorum Selin Ortaçlı: Bu dizi kaderimde varmış Bu sizin ilk başrolünüz Öneri size nasıl geldi, anlatır mısınız? Sergin Akyaz’dan geldi önerge Bir televizyon programına davetli olmuştum, orada görmüş, fazla beğenmiş “Biz bu kızı daha önce neden görmemişiz? demiş Beni aradı, onun üstüne anında buluştuk, şartları konuştuk ve el sıkıştık Çok seri gelişti her şey Sizi ikna etmeleri çok şiddet olmadı sanırım Olması gerekiyormuş, kaderimde varmış diye bakıyorum ben Bu projede iki ay önce her şey hazırmış, sadece benim karakterimi canlandıracak kişiyi bulamamışlar Size ‘evet’ dedirten şey neydi? Projeyi fazla beğendim Senaryosu fazla sürükleyici, o yüzden fazla hoşuma gitti Sergin Hanım ve ekip de mükemmel Onlarla amaçlamak fazla keyifli olacaktı Zaten bir senedir Şahika Tekand’da oyunculuğa yatırım yapıyordum, projeyi de fazla beğenince dahil almak istedim Peki öncelikle başrolde oynayacak edinmek sizi sıkıntılı etti mi? Ben kafasına koyduğunu yapan biriyim Her şeyin en iyisini gerçekleştirmek gibi bir takıntım var yine de ilk başrolüm olmasının tedirginliğini yaşıyorum Çünkü başroldeysen sadece kendinden sorumluluk sahibi olmuyorsun, herkese aleyhinde sorumlulukların oluyor Elimden geldiği değin bu duyguyu yatıştırmaya çalışıyorum Yakın çevreniz dizide oynayacak olmanızı nasıl karşıladı? Ben zaten daima bu stil işler yaptım; modellik, sunuculuk, tasarım Dolayısıyla bana fazla uzakta bir şey değildi oyunculuk O Kadar fazla şaşırmadılar Benim annem ve babam da modeldi Onlara da tanıdık olmayan bir meslek yok Dizide canlandırdığınız karakterden de bahseder misiniz biraz? Ben Nazlı’yı canlandırıyorum Genel cerrah Çocukluk aşkı Ali’yle evlenmeye hazırlanıyor Fazla şehvetli, naif biri Role hazırlık sürecinde hastanede de gözlem yaptınız mı? Daha önce “Doktorlar dizisinde birkaç bölüm oynamıştım, o süre reel ameliyatlar izleme fırsatım olmuştu Bunun yanında bir doktorla beraber çalışıyorum Çünkü yeri geliyor, yürek masajı yapmam gerekiyor Bana bütün bunların tekniğini öğretiyor bundan başka Nazlı şeker hastası, her gün iğne vuruluyor Dizide aşkına kavuşamayan bir kadın mı göreceğiz? “Kavuşamayan diyemeyiz, çünkü çocukluktan beri beraberler ve evlenmeye hazırlanıyorlar Devamında neler olacağını ben de bilmiyorum, izleyip göreceğiz Yeni bir oyuncusunuz Ekip arkadaşlarınız sette size tezgâhtar oluyor mu? Natürel ki herkes birbirine takviye oluyor Bana özellikle Saruhan fazla yardım oluyor HİÇ AŞIK OLMADIM Saruhan Bey fazla şiddet aşık olduğunu söyledi Siz aşkı nasıl yaşarsınız? Ben o konuda Nazlı’ya benziyorum Fazla hissi biriyim Karşımdaki mutlu olsun diye elimden geleni yaparım Çok vericiyim fakat alamadığım noktada kendi ayaklarımın üstünde durup “Ben daha önemliyim der ve ayrılırım Aşkı tanımlamanızı istesem? Aşkı tanımlayabilen biri var mı? Varsa, ona soralım Ben hayatımda hiç aşık olmadım Aşk, yorumsuz kaldığım bir konu Aşık olduğunu zannediyorsun, bir zaman olmadığını ayrım ediyorsun ve hayat seni diğer yere götürüyor