Aralık Ayında Hangi Balıklar Yenilmeli? aralık balıkları, aralıkta hangi balık yenir, aralık ayı balıkları Sevgili melekler, kışın en fazla tüketilen, en sağlıklı gıdaların başında gelen balığın her ay bambaşka bir cinsi bol olur, lezzetlidir Bu ay hangi balığı bol bol tüketebileceğimiz, tadına varabileceğimiz konusund aliste veriyoruz sizlere 18036 18036 aralikayindahangibaliklaryenilmeli5c5911c03478aaralikayindahangibaliklaryenilmeli5c5911c03478a 300 800 hamsijpg18036 Aralık Ayında Hangi Balıklar Yenilmeli? hamsijpg18036 Aralık Ayında Hangi Balıklar Yenilmeli? Aralık ayında Uskumru, palamut, torik yağlı olduklarından nedeniyle tüketilebilir, her türlü yemeği yapılır, ançuez lezzetlidir Tekir boldur Balıklar ve Pişirilme Şekilleri Beyaz etli balıklar: Sindirimleri daha kolaydır, haşlamaya uygundur Levrek, çipura, barbunya, lüfer, kefal, barbunya, tekir, karagöz, mercan, dil balığı, kalkan balığı bunlardandır Siyah etli balıklar: Beyaz etlilere tarafından daha eksik yağlı ve daha eksik jelatinlidirler, haşlanmazlar Torik, palamut, uskumru, kolyos, kılıç, ançuez, sardalya, gümüşbunlardandır Yağlı Balıklar: Somon, ton balığı, alabalık Genişletmek için tıkla