Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aralıksız Kavga Ediyoruz

Aralıksız Kavga Ediyoruz
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim bi problemim var problemim ise kız arkadaşımla kesintisiz amansız amansız kavga etmemiz daha cıkalı 1 hafta oluyor sürekli konuşurken kavga ediyoruz ben defalarca durumu toparlıyorum fakat diğer bi yerden tekrar noluyorsa ağız dalaşı cıkıyor kız arkadaşım trip atmasını cok seviyor cok trip atıyor artık dayanamıyorum bunu onada söylüyorum elimde olan bişey yok diyor bende istemem böyle olmasını fakat ben böyleyim diyor daha 1 hafta oluyor ya cıkalı kesintisiz abuk subuk sapan kavgalar yüzünden ilişkimiz yıprandı gitti ona seni seviyorum diyorum hmm diyip gülücük işareti koyuyor beni sevmesinden bile teredüt ediyorum sürekli alıştım artık diyor bende aynı şekilde alıştım diyorum bunlar facebookda oluyor yüz yüze biraz daha iyiyiz iyi geziyoruz yani gülüyoruz eğleniyoruz eve geçince facebook yazınca illa tartışma cıkıyor bıktım usandım artık mesaj atasım gelmiyor onuda geçtim hadi bana mesajda atmıyor aralıksız birincil mesaj atan ben oluyorum bana diyor sen atmassan bende atmam sen atmadan yanıt vermem bilmem ne napacağımı şaşırdım arkadaşlar ya takviye edin

Similar threads

Arkadaşlar benim cok kötü bi problemim var bir türlü mutlu olamıyorum amansız amansız kesintisiz damar içten üzünlü şarkılar dinleme kesilmiyor geceleri bile kafamı yastıga koydugumda kafam bozuk oluyor telefondan takıyorum kulaklıgı yine üzünlü müzikleri dinleyip üzülüp daha sonra uyuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Merhaba arkadaşlar bir sevgilim var evvelden aramız fazla iyiydi mesela geçenlerde doğum günüm vardı en sevdiğim grubun t'shirtünü almış ve 2 parçalı kalp almış biri bende diğeri onda neyse sorun'a döneyim bu aralar bana çok eksik mesaj atıyor abim evde yanında çağırıyor sonradan konuşuruz diyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Arkadaşlar 65 aylık bir ilişkim var Kızı çok seviyorum, oda beni sevdiğini söylüyor Üniversite öğrencisiyim lakin kız arkadaşım 11sınıfa gidiyor Sübyancı falan demeyin kız okula geç başlamış Neyse işte herşey güzeldi hoşlantı falan fakat bu kız Justin Bieber hayranıydı Hani derler ya otada konar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt