Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aram Dikyan Biyografisi
Aram Dikyan Hayatı
Aram Dikyan 15 ocak 1934 tarihinde Suriye'ye alt Qamişlo kentinde doğdu, Kürtçe başta elde etmek üzere Arapça, Ermenice ve Türkçe çoğu esere imzasını atmıştır
Ermeni asıllı Kürt usta Aram Dikran Atina'da geçirdiği kalp krizi ile 75 yaşında...
Aram Vartanyan Kimdir? Hayatı,
Aram Vartanyan Biyografisi,
Aram Vartanyan
Aram Vartanyan Ermeni Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanıdır TurkErmeni İş Komitesine katılmak uzere Turkiyeye gelerek zamanın Devlet Bakanı Eyup Aşıkla goruştu
Aram Vartanyan , sınır...
Aram Dikyan Biyografisi
Aram Dikyan Hayatı
Aram Dikyan 15 ocak 1934 tarihinde Suriye'ye bağlı Qamişlo kentinde doğdu, Kurtce başta olmak uzere Arapca, Ermenice ve Turkce bircok esere imzasını atmıştır
Ermeni asıllı Kurt sanatcı Aram Dikran Atina'da gecirdiği kalp krizi ile 75...
ilk önce herkese selamlama
arkadaşlar takriben 2 senedir sevdiğim bir kız var ona gerçekten aşığım seviyorum hiç kimsede bunları hissetmemiştim 2 senedir kıza yaklaşıyorum şuan aram beni kendine fiilen yakın görüyor iyi ve yakın bir arkadaşı olarak buluyor kızla sürekli konuşabiliyorum...
Efendiler bayanlar şu anda bizim sınıfa yeni bi kız geldi davranışları baya hoşuma gitti yanlız alıcı okadar iyi yok artist değil tam bana göre son zamanlar bi alışılmadık hissediyom kendimi düşünüyom aralıksız bunu derste sürekli kıza bakıyorum yanlız bi sorun var ben sınıfın en cılız çocuğuyum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.