Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aramız aniden bire kesildi

Aramız aniden bire kesildi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar en kısa şekilde özet geçicem

Okulda hoşlandığım bir kız vardı oda benden hoşlanıyordu ama son 3 gün içinde hereşy değişti acilen yüzüme bile bakmıyor görünmez oldum onun için çok fena durumdayım bunu neden yapıyor acaba ne yaptımda böle davranıyor Olabilir ben ona çıkma teklifi etmeyi düşünüyordum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar daha öncede açmıştım bu konuyu lakin başlık yetkisiz olduğu için kilitlenmişti umarım bu başlık olmuştur çünkü en açıklayıcı başlık bu daha ne yazabilirim bilmiyorum eğer buda kapatılırsa Konuya geli olursa aynı sınıfta olduğumuz bi kız vardı aramız fazla lakin fazla iiydi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar merhabalar yeni bir ilişkim bitti bundan ve genelde çıkardığım sonucu sizinle paylaşmak içimi dökmek istedim Genelde özet geçiyim aslında bir sürü kız tanıdım konuştum takıldımHayatımda aslında 2 tane kızı sevdimİkiside olmadı çünkü gerçekte ikisindede kusur bendeydiBen o kızları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
311
arkadaşlar biras uzun olucak ama yardımlarınızı bekliyorum,öyle doldumki 1 yıl önce okulda görmüştüm,sınıfıma gelmişti para bozdurmaya,kafamı kaldırdıgımda o yüzü gördümarkadaşlarım aracılıgıyla msn adresini istemiştim aradan 1 hafta geçti dost olmuştukk,aramız iyiydiadı tugba bahsettigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt