Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aramız çok soğuk.Aklım karmakarışık.Çıldırmak üzereyim.Yardım :(

Aramız çok soğuk.Aklım karmakarışık.Çıldırmak üzereyim.Yardım :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar
Arkadaşlar yaklaşık 5 aylık bir ilişkim varLise 2 öğrencisiyimKız arkadaşım benden 1 yaş minik
Aramızda hiçbir sorun yoktuHer şey fazla güzeldiBir gün ailesi ilişkimizi öğrendi ve istemiyorlardı
Ailesi istemiyorduBu yüzden bir vakit ara vermek istediBen istemedim bunu fakat mecbur kaldığını söyledi
Sonradan geri döndüAma aramız eskisi gibi değildi Sanırım ben ondan soğumuştumBir gün canım cicim , aşkım diye konuşuyoruzÖbür gün yeniden soğuk yine soğukBir türlü çözemiyoruz bu problemiHer gün tartışıyoruzHiçbir şey eskisi gibi olmuyorVe ben bu problemi nasıl çözeceğimi bilmiyorum
Arkadaşlar ne yapmalıyım?Her gün gerginlik içinde yaşamaktan bıktımYardım edin lütfen
Teşekkür Ederim

Similar threads

Merhabalar hemencecik olaya geçeyim ben kız arkadaşıma bi söz vermiştim tanıdığım bi kız olursa facebookta eşit gelirse gösteteceğim diye oda kızı tanıyo ad olarak facebookta denk geldi bende gösterdim kız arkadaşım karşuladı durumu ama gösterdiğim z isimli kız makyaj yapan birisi ben kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
Ben kutup konuya giricem kusura bakmayın Bu sene 10 sınıfa geçtim ve 9 sınıfın başından beri bi kızdan hoşlanıyodum, bu yaz tatilinde hafiften konuşmaya başladık işte Kendi aramızda 23 karakter grup falan açtık whatsapp'dan Daha Sonra ben buna daha da aşık olmaya başladım,rüyalarıma girmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
arkadaşlar üniversitede okuyorum sınıf arkadaşım var bir kız benden 3 yaş büyük fakat çok iyi aramız dost olarak gayet iyiyiz fakat 2 gün önce benden hoşlandığını ama benden kesin olamadığını arkadaşlığımızın bozulmamasını istediğini söyledi Ben bir şey demedim Çünkü bu kız 3 ay önce evli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar Bütün 3 aylık bir beraberliğimiz var, Ayrı şehirlerdeyiz ve ben ara ara yanında gittim Bu sene üniversite tercihinde benzer şehirlere yazıcaz ve çok büyük olanak aynı şehirde yaşıycaz Ben böylece aşığım ama o da böylece biliyorum çok seviyor beni Ne süre kızsam, kırılsam 10 Dk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
arkadaşlar bir kız arkadaşım vardı sürekli onunla ilgilenirdim okuldan daha sonra evine bırakırdım sürekli iltifatlar aşkım canım cicim prensesim ama bigün ne olduysa durup dururken faceden mesaj attı ara verelim diye bende sinirlendim 2 hafta oluyor çıktığımız ne arası ayrıldık dedim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt