Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aramıza başka kızıda kattı. :/

Aramıza başka kızıda kattı. :/
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar çıkmak üzere olduğum biri varOnu Seviyorum oda sevdiğini söylüyorFakat önceki ilişkilerinde defalarca üzülmüş,ya da terkedilmiş olucaksa ciddi olsun istiyorumDiğerleride böyle dedi sonradan gittiler falan diyorMutlu olamayacağını düşündüğümden o kıza teklf ettim oda kabul ettiAma şu mübarek günlerde sana yemin ederim oysa gönlümdeki sensin benim diyorBende madem benim niçin aramıza 3şahısı katıyosun dedim,senin de diğerleri üzülceğinden korkuyorm bırakıp gtmeden korkuyorum o yüzden dediSen bana içten oldugun sürece bırakmam ben dedimSadece merak ediyorum dedim 2 Kızı nasıl sığdırdın o kalbine? dedimYa anlamıyomusun ben seni seviyorum o kızla alakam yok sırf sen daha pozitif üzülürsn diye yaptımişim olmaz benim o kızla üstelikten benden minik ya lseye yeni geçmiş dediKendinden küçüklerle çıkmak nasıl bi duygu dedim daha da kızdıBen seni seviyrm ve bitircem o kızla dediKıza msj attı ama kız msjlarına cvp vermiyorFace hesabımı kapatcam olmazsa bşka hesab aldm onu kullanrm dediİster istemez aklıma o kız geliyo napabilirm? :

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt