Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arapca basit cumleler

Arapca basit cumleler
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gunluk hayatta en cok kullanılan arapca kelimeler

arapca Faydalı konuşmalar مُحَادَثَاتٌ مُفِيدَةٌ
نَعَمْ Evet
لاَ Hayır
صَبَاحُ الْخَيْرِ İyi sabahlar
مَسَاء الْخَيْرِ İyi akşamlar
تُصْبِحْ عَلَى الْخَيْرِ İyi geceler
مِنْ فَضْلِكْ Lutfen
شُكْرًا Teşekkur ederim
أَعْطِنِي Bana ver
حَظًّا سَعِيدًا İyi şanslar
عَفْوًا Afedersiniz
عَفْوًا Bir şey değil
أُرِيدُ مَاءَ Su istiyorum
هَلْ يُوجَدُ؟ Bulunur mu?
لاَ يُوجَدُ Bulunmaz
أَنَا أَسِفٌ Uzgunum
لاَبَأَسٌ Zararı yok
تَفَضَّلْ Buyur
تَشَرَّفْنَا Muşerref olduk
عَلَى الرَّأْسِ Baş ustune
بِالْعَافِيَةِ Afiyetle
سَاعِدْنِي مِنْ فَضْلِكْ Lutfen bana yardım et
أَنَا مَرِيضٌ Ben hastayım
تَعَالَ هُنَا Buraya gel
قِفْ هُنََا Burada dur

Similar threads

Arapca Pratik Konuşma Cumleleri nedir arapca konuşma kılavuzu Arapca Pratik Cumleler Arapca Cumleler Arapca'da Gunluk Konuşma ornekleri Arapca Pratik Konuşma Cumleleri 1 Merhaba مَرْحَبًا 2 Affedersiniz عَفْوًا 3 Adım Ayşe اِسْمِي عائِشةُ 4 Adınızı oğrenebilir miyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arapca Gunluk Hayatta Kullanılan Kelimeler Arapca Gunluk Hayatta Kullanılan Kelimeler Arapca Gunluk Sık Kullanılan Kelimeler Arapca kelimeler Arapcada sık kullanılan kelimeler Arapca kelimeler ve anlamları arapca ornek cumleler Evet neamنَعَمْ Hayırlaلا Teşekkur ederimşukranشُكْرًا...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Peygamber Efendimizin Tum Hadisleri Peygamberimizin tum hadisleri ve arapca yazılışları soyledir; 1 اَلدِّينُ النَّصِيحَةُ قُلْنَا: لِمَنْ )يَا رَسُولَ اللَّهِ ؟( قَالَ: لِلَّهِ وَلِكِتَابِهِ وَلِرَسُولِهِ وَلأئِمَّةِ الْمُسْلِمِينَ وَعَامَّتِهِمْ (Allah RasUlu) “Din...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Arapca Gunluk Konuşmalar Arapca Gunluk Konuşma Merhaban sabahulhayr veya mesaulhayr Merhaba, hayırlı sabahlar (akşamlar) Marhaban bik; sabahunnur; veya mesaunnur Sana da merhaba, hayırlı sabahlar (akşamlar) Esselamu aleykum; keyfe halukum Esselamu Aleykum Nasılsınız? Ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt