Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arapsaçı Kavurması Tarifi

Arapsaçı Kavurması Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
1 adet kuru soğan
1 sap pırasa
1 bağ arapsaçı
Yarım çay bardağı zeytinyağı
23 adet köy yumurtası
Yeteri Kadar tuz
Yeteri Kadar süzme yoğurt
Yeteri kadar pul biber
Yeteri kadar taze çekilmiş karabiber

Arapsaçını temizleyip yıkayın, soğan ve pırasayla birlikte ince ince kıyarak malzemenizi hazırlayın Zeytinyağını tavada ısıtın, soğan ve pırasayı birlikte kavurun Arapsaçını ekleyin, biraz tuz serperek karıştırın, kapağını kapatın Ateşi de kısarak kendi buharıyla bir süre yumuşamasını bekleyin Ara sıra tahta kaşıkla karıştırmayı ihmal etmeyin 1015 dakika gibi bir sürede pişecektir Eğer arapsaçı çok taze değilse yumuşaması daha uzun sürebilir, bu durumda bir çay bardağı kadar sıcak su ekleyip kapağını kapatın, suyu çekene kadar pişmesini bekleyin Tadına bakarak kontrol ettikten sonra, piştiyse yumurtaları kırın
 
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt