Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aras Bulut İiynemli Vodafone'nin yeni yüzü oldu!

Aras Bulut İiynemli Vodafone'nin yeni yüzü oldu!
0
31

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
aras_bulut_iiynemli_vodafonenin_yeni_yuzu_oldu_1603781654_4071.jpg

Geçtiğimiz gün 100. bölümü yayınlanan Çukur dizisiyle ekrana gelmeye devam eden oyuncu Aras Bulut İynemli, Vodafone markasının yeni reklam yüzü oldu.

Vodafone reklam filmlerinde yeni bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Marka, reklam filmlerinde artık teknoloji ve insan işbirliğini konu alan hikayelere yer verecek. Bu hikayelerde ise Aras Bulut İynemli rol alacak. Konuyla ilgili konuşan İynemli, şunları kaydetti:

1SUyZ_1603781697_2739.jpg

'Oyuncular olarak, hikâyelere hizmet ediyoruz; işimiz, hikâye anlatmak. Hikâyelerin inanılmaz bir gücü olduğuna inanıyorum. Bu işbirliğinin benim için bir diğer güzel yanı da teknoloji vurgusu. Kendi adıma, günlük hayatımda işimi kolaylaştıracağına inandığım her teknolojiyi kullanıyorum. Vodafone’un reklamlarında aslında hepimizin her gün yaşadığı, başrolünde teknoloji ve insanın olduğu hikâyeler anlatacağım. Bu güzel işbirliği için çok mutluyum. Heyecanlı ve keyifli bir sürecin bizi beklediğine inanıyorum.'

KAYNAK : DHA

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt