Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Araştırmalı Mıyım ?

Araştırmalı Mıyım ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar geçen gün hoşlandığım kıza insatgramdan mesaj attım alt arkadaşlar gaza getirdi tanıyorlar hatta çok yakın arkadaşı da benim arkadaşım sayılır kıza konuş karşılık verir iyi kızdır mutlaka verir cevap falan filan kıza bir sürü iltifatlar ee haliyle bende ne kaybedicem diyip yazdım bişiler merhaba falan Kız tenezzül bile etmedi ya insan cevap yazar bugün baktım takipten de çıkmış fakat ben arkadaşlarımdan şüpheleniyorum galiba söylediler bişiler kıza arkamdan konuştular yahut herkes diyorki var bişi yahut mutlaka yanıt yazardı o kız falan dediler zaten takip etmekten bir sonraki gün çıktı kendimce birileri aklına girdi kızın aaa deli mi ne ya sonuçta cümbür cemaat kendi kaderini çizer sizene ya töbe estafurullah neyse uzatmıcam genelde yanıt yazıyordum bu aralar konu açmıyordum da bu seferlik böyle oldu napıyım sizce araştırıyım mı çünkü kız aralıksız bakıyordu bana ve isteklerimide her zaman onaylıyordu üstüne mi gitsem olayın yoksa devam mı etsem yeni limanlara Sonuçta sevmeyelim de taşa mı dönelim dimi

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt