Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Araya giren soğukluk ve..Ayrılık..

Araya giren soğukluk ve..Ayrılık..
0
137

Similar threads

Arkadaşlar merhabalar başta Yapıcağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum hepinize Ben 97'liyim Fazla yakın bi arkadaşım Sevgilisinin kardeşini bana ayarlamaya çalışıyordu Ben her ne değin istemesemde bi türlü tanıştırdı bizi ve mesajlaşmaya başladık 1 hafta falan konuştuk Ben ufaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
merhaba arkadaşlar benim acilen arkadaşlarım var taha diyede bir tane neyse bu ahayla vaktiyle kardeş gibiydik herzaman yanımdan ayrılmazdı her derdini paylaşırdı lakin şimdi aramızda çok ilginç bir soğukluk var yani yanımda duruyor fakat benzeri hiç yokmuş gibi taş gibi resmen ne konuşuoz ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Merhaba arkadaşlarKonuştuğum bir kız vardı açılmıştım hatta oda bende senden hoşlanıyorum felan demiştiİşte o kadar 3 4 hafta konuştuk sonradan araya bi soğukluk getirdim ve o soğukluk arasında eski sevgilisyle her yerde çıkmaya başlamışBenim daha sonra haberim olduBende ne yüzüne bakıyorum,ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Benim 2 yıllık ilişkim yeni bittiBenden vazgeçemediğini söyleyen insan sorunlu bir kaç aydan daha sonra artık yapamayacağını söyleyerek benden ayrıldıFarkında olmadan onu bunaltmışım derhal anlıyorum ama artık fazla geçGeri dönmesi için elimden geleni yaptımAma sanırım kendimi fazlaca hırpaladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
merhaba arkadaşlar ayrılalı 2 sene olduyaklaşık 15 sene çıkmıştık çıktığı ilk kişiyimfarklı şehirdeydi araya soğukluk girdi ayrıldık tek sorun buydu şimdi ise bana mesaj atıyorsorun buda değil olabilir bağlı ama fakat birde sevgilim var diyor ayrıca sevgilisi var hem bana mesaj atıyor böyle bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt