Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Arda Bayern ile anlaştı"

"Arda Bayern ile anlaştı"

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arda Bayern ile anlaştı

Hıncal Uluç, tekrar gündeme damgasını vuracak bir iddiada bulundu

Galatasarayımız'da herkes Lorik Cana'dan sonradan kim gelecek diye beklerken, Sabahtan Gazetesi'nin sanatkâr yorumcularından Hıncal Uluç, yeniden gündeme damgasını vuracak bir iddiada bulundu

Sabah Gazetesi'nin haberine kadar; Hıncal Uluç'un durum açıklaması

şu anda bana gelen haberler Arda'nın Bayern Münih ile belirlenmiş uzlaşma yaptığı ve bir hafta içinde gideceği biçiminde Yani Arda'nın “Evet demesini bugün önleyen şey Galatasaray'da kalma duygusu falan yok Kafasında İngiltere var daha çok Menajeriyle birlikte Liverpool'un teklifi ne derece ciddi onu bekliyor Liverpool'dan ümit kesilirse Bayern'e gidecek ve dürüst yapar Arda Çünkü Galatasaray'da geleceği değil

Galatasaray'ın onu istemediği bu dönemde de ortaya çıktı Yani başkanından, UltraAslanlar'ına değin herkes çocuğu çiğ ham yemek için kuyrukta bekliyor Arda'nın bunlara karşısında katlanma, direnme gücü değil Arda, ruhsal olarak çelimsiz Geçen yıl yıkıldı Tribünden yaşanan olaylardan sonra yıkıldı Takım kaptanı olduğu halde yıkıldı “Ben ekip kaptanıyım Yıkılmamam lazım Yıkılmaya hakkım yoktur diyemedi

Kendini de üzecek, noksanlarını da bilecek Türkiye'de kendisine bir gelecek kalmadığını görecek ve gidecek Zaten Arda ile ben uzun zamandır konuşmuyorum hemen hemen her maçtan daha sonra biz sohbet ederdik Konuşamadık bir türlü lakin yakın çevresine Galatasaray'da kalmaktan artık tutku almadığını açıklama etmiş*

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt