Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arda Kural biyografisi ve Arda Kural resimleri

Arda Kural biyografisi ve Arda Kural resimleri
0
206

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yalova Endustri Meslek Lisesi'nde kimya okudu 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı 1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Koyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol aldı Kral TV’de VJ’lik yaptı İlk olarak 1999’da Eyvah Kızım Buyudu dizisinde Altay roluyle kamera karşısına gecti ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya olan benzerliğiyle tanındı İkinci cıkışı ise 2003’te Lise Defteri dizisindeki Ediz roluyle oldu Son olarak, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolu ile geniş beğeni topladıSon olarak oynadığı Kubilay filmindeki 22 bin dolar alacağını alamadığından maddi cokuntuye girerek psikoz belirtileri gostermeye başladığından 28 Aralık 2019 tarihinde Bakırkoy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştır21 Ocak 2019 tarihinde taburcu olmuş ve oyunculuğu bıraktığını soylemiş; ancak bu kararı hastayken verdiğinden dolayı tekrar yeni bir festival filmiyle doneceğini soyleyerek kararından vazgecmiştir

imagesardakuralbiyografisiveardakuralresimleri5ad84dc48c7fd imagesardakuralbiyografisiveardakuralresimleri5ad84dc60d20e

Similar threads

Arda Kural Kimdir Hayatı Arda Kural 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu oyuncudurYakışıklı oyuncu Arda Kural Liseyi Yalova Endustri Meslek Lisesi'nde okudu Kocaeli Universitesi Kimya Muhendisliği Bolumu'nu bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı Arda Kural 1999da kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arda Kural Biyografisi Arda Kural 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu oyuncudurYakışıklı oyuncu Arda Kural Liseyi Yalova Endustri Meslek Lisesi'nde okudu Kocaeli Universitesi Kimya Muhendisliği Bolumu'nu bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı Arda Kural 1999da kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı 1999 ’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arda Kural Hayatı, Fotoğrafları Arda Kural Hakkında Bilgi ve Resimleri Arda Kural, 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu Arda Kural, liseyi Yalova Endustri Meslek Lisesi'nde okudu Kocaeli Universitesi Kimya Muhendisliği Bolumu'nu bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Arda Kaide Kimdir Hayatı Arda Kaide 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu oyuncudurYakışıklı oyuncu Arda Kaide Liseyi Yalova Endüstri Iş Lisesi'nde okudu Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı Arda Kural 1999da kendi kurduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt