Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arda Kural ’dan muhteşem geri dönüş!

Arda Kural ’dan muhteşem geri dönüş!
0
215

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Bir dönem yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan ve rahatsızlığı nedeniyle uzun bir zaman setlerden uzakta kalan Arda Kaide, bir filmle geri döndü Kaide, ‘Baskı günler geride kaldı ’ dedi
Bir dönem yakışıklılığı ile herkesi kendine hayran bırakan ve yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan Arda Kural, sonra ortalıktan kaybolmuştu Psikolojik hastalık yaşayan oyuncu, uzun bir vakit setlerden uzaktan kaldı

111

Arda Kaide, ‘Nefrin ’ filmiyle setlere geri döndü Oyuncu, filmde kardeşine büyü yaptıran ‘Enes' karakterini canlandırıyor Arda Kural, Yapımcılığını DSS Yapım'ın, yönetmenliğini Gülşen Güner ’in üstlendiği nefret filmi “Nefrinin basın lansmanına annesi Gülnur Kaide ve erkek kardeşi Aral Kaide ile birlikte katılan Arda Kaide, baskı günleri geride bıraktığını söyledi

211

Ekranları bıraktığını söylediğini hatırlatan Arda Kaide, “Oysa sevenlerim ve hayranlarım beni birazcık şımarttılar ve geri döndürdüler Dikkatsiz kalamadım kendilerine Geri dönüşümle ilgili olumlu tepkiler aldım Hiçbir şey yapmayınca manevi olarak da sıkıntı çektim, bedensel olarak da Şu Anda toparlıyorum kendimi dedi

311

Önümüzdeki dönemde baştan filmlerde rol alıp almayacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan Arda Kural, “Oynayabilirim de, oynamayabilirim de fakat bundan böyle film yerine getirmek istiyorum ‘Yazar ’ adlı bir film yazdım Hayatım değil, lakin benden bir takım şeyler barındıran bir film Onun çekimlerine başlayacağız yakında açıklamasını yaptı

411
Bir dönem yakışıklılığı ile herkesi kendine hayran bırakan ve yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan Arda Kaide, sonradan ortalıktan kaybolmuştu Psikolojik hastalık yaşamış oyuncu, uzun bir süre setlerden uzaktan kaldı

Arda Kaide, ‘Nefrin ’ filmiyle setlere geri döndü Oyuncu, filmde kardeşine büyü yaptıran ‘Enes' karakterini canlandırıyor Arda Kaide, Yapımcılığını DSS Yapım'ın, yönetmenliğini Gülşen Güner ’in üstlendiği nefret edilen şey filmi “Nefrinin basın lansmanına annesi Gülnur Kaide ve erkek kardeşi Aral Kural ile birlikte katılan Arda Kural, kuvvet günleri geride bıraktığını söyledi

Ekranları bıraktığını söylediğini andıran Arda Kaide, “Ama sevenlerim ve hayranlarım beni biraz şımarttılar ve geri döndürdüler Kayıtsız kalamadım kendilerine Geri dönüşümle ilgili olumlu tepkiler aldım Hiçbir şey yapmayınca manevi olarak da bıkkınlık çektim, fiziki olarak da Şu Anda toparlıyorum kendimi dedi

Önümüzdeki dönemde her yerde filmlerde rol alıp almayacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan Arda Kural, “Oynayabilirim de, oynamayabilirim de fakat artık film yapmak istiyorum ‘Yazar ’ adlı bir film yazdım Hayatım yok, ama benden bir takım şeyler barındıran bir film Onun çekimlerine başlayacağız yakında açıklamasını yaptı