Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arda Kural Kimdir

Arda Kural Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arda Kaide Kimdir Hayatı

Arda Kaide 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu oyuncudurYakışıklı oyuncu Arda Kaide Liseyi Yalova Endüstri Iş Lisesi'nde okudu Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı

Arda Kural 1999da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı Bu tiyatroda ve sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Espri ve Aşk gibi oyunlarda rol aldı Kral TVde VJlik yaptı

Arda Kural Başlangıçta 1999da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya olan benzerliğiyle tanındı İkinci çıkışı ise 2003te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu Son olarak, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş alkış topladı

Arda Kaide Son olarak oynadığı Kubilay filmindeki 22 bin dolar alacağını alamadığından somut çöküntüye girerek psikonevroz belirtileri göstermeye başladığından 28 Aralık 2019 tarihinde Bakırköy Ruh ve Asap Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştır

*

Similar threads

Arda Kural Biyografisi Arda Kural 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu oyuncudurYakışıklı oyuncu Arda Kaide Liseyi Yalova Endüstri Iş Lisesi'nde okudu Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi 2 sene dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı Arda Kural 1999da kendi kurduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arda Kural Kimdir Hayatı Arda Kural 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu oyuncudurYakışıklı oyuncu Arda Kural Liseyi Yalova Endustri Meslek Lisesi'nde okudu Kocaeli Universitesi Kimya Muhendisliği Bolumu'nu bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı Arda Kural 1999da kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arda Kural Biyografisi Arda Kural 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu oyuncudurYakışıklı oyuncu Arda Kural Liseyi Yalova Endustri Meslek Lisesi'nde okudu Kocaeli Universitesi Kimya Muhendisliği Bolumu'nu bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı Arda Kural 1999da kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı 1999 ’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arda Kural Hayatı, Fotoğrafları Arda Kural Hakkında Bilgi ve Resimleri Arda Kural, 12 Nisan 1980 Yalova doğumlu Arda Kural, liseyi Yalova Endustri Meslek Lisesi'nde okudu Kocaeli Universitesi Kimya Muhendisliği Bolumu'nu bitirdi 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt