Arda Kural Konuştu ! Bu konu; arda kaide konuştu haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, geçtiğimiz gün haber kanalalrına düşen Arda Kaide 'ın şizofreni olduğu iddiası üstüne nihayet Arda Kaide bir açıklama yaptı Kural, şizofreni olmadığını ve meydana çıkan haberler karşısında fazla üzüldüğünü dile getirdi İşte haberin detayları 1548629066 1548629066 ardakuralkonustu5c4e344e79b60ardakuralkonustu5c4e344e79b60 ardakuralkonustu5c4e344e79b60 ’YERLİ Leonardo DiCaprio’ lakaplı Arda Kural’ın Bakırköy Ruh Sağlığı ve Asap Hastalıkları Hastanesi’nde çare altına alındığı haberi, gündeme bomba gibi düşmüştü! Meşhur oyuncu, durumuyla ilgili bilgileri yalnızca paylaştı: Hayatta herkesin zor anları olmuştur Kimimiz bu durumlarda kesin yaralar alırız Ben de fazla yıprandım ve bu sorunları aşamadım!MESELEYİ ÇÖZECEĞİM! Arda Kaide sözlerine şöyle devam etti: Topluma her tarafta işe yaramak adına, sorunlarımı uzmanların kontrolü aşağı çözmek için hastaneye yattım Ama yaşadığım sürece şizofreni veya bir başka tanı konmadı Tedavim sürüyor Şizofreni hastası değilim ve inşallah en kısa vakit içinde toparlanıp eski sağlığıma kavuşacağım! DUYGUSAL TRAVMA! Arda Kural’ın yaşadığı dramı Türkiye’ye ilk önce duyurmuştu Olayın gerisinde doktoru, Arda’ya görüş yasağı getirdi Uzmanlar; ünlü oyuncunun hissi travma yaşadığına inanıyor ALLAH’A HAVALE EDİYORUM!Arda Kural: Hakkımda söylenen her türlü olumsuz söze, kendimi kapattım Tek düşündüğüm şey sağlığım Hakkımda kötü konuşanları Allah’a havale ediyorum!