Arda Kural Taburcu Oldu! Bu konu; Arda Kural Taburcu Oldu haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, oyuncu Arda Kaide geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve Bakırköy Ruh ve Asap Hastalıkları Hastanesine yatırılmıştı Şizofren teşhisi konduğu hakkındaki iddiaların arkasından bir tanımlama yapmış ve bu iddiaların reel olmadığını belirtmişti 20 günlük bu tedavinin ardından Kaide taburcu oldu ve bakın neler söyledi 1548628349 1548628349 ardakuraltaburcuoldu5c4e3181a82bdardakuraltaburcuoldu5c4e3181a82bd ardakuraltaburcuoldu5c4e3181a82bd Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatan Arda Kaide, 20 gün sonradan taburcu oldu Bundan Böyle oyunculuk defterini kapatan Kural; 'SEYYAR SATICILIK YAPIP NOHUT PİLAV SATARIM' dedi Yaşadığı psikolojik rahatsızlıkla gündeme yerleşen Arda Kural, yaklaşık 20 gündür Bakırköy Ruh ve Asap Hastalıkları Hastanesi'nde çare görüyordu Önceki gün hastaneden taburcu edilen Kaide, Bundan Böyle özgürümdiyerek birincil meslek annesi Gülnur Kaide'ın yanına koştu Annesinin Büyükçekmece'deki evinde cana yakın talimat yapan Arda Kural, şöyle konuştu: 'GAYET İYİYİM' Hayatıma dönmek istiyorum Oyunculuğu düşünmüyorum çünkü televizyon zor Annem fazla hoş nohutlu pilav yapıyor Seyyar satıcılık yapabilirim; şaka yapmıyorum, fazla ciddiyimTedavisinin bir vakit daha devam edeceğini söyleyen Arda Kural, ekledi: Tedavi olana dek can sıkıcı günlerdi Beni böyle şeyler yıpratmaz Hayatta dayanıklılık kazanıp devam etmemiz gerekiyor Bunların farkında olan olacak yaştayım şimdi gayet iyi durumdayım ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN Taburcu olduktan daha sonra ilk gününü annesi Gülnur Kural'ın Büyükçekmece'deki evinde geçiren Arda Kaide, Fox Haber'e mutluluk pozu verdi Psikolojimi annem bozmadı fakat bu süreçte ben onunkini bozmuş olabilirimdiyen oyuncu, ekledi: Yeni oyuncu adaylarının anneleri çocuklarına sahip çıksınlar