Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arda Turan'dan eşi Aslıhan Doğan'a romantik doğum günü mesajı!

Arda Turan'dan eşi Aslıhan Doğan'a romantik doğum günü mesajı!
0
140

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
arda_turandan_esi_aslihan_dogana_romantik_dogum_gunu_mesaji_1575448719_607.jpg

Futbolcu Arda Turan, 2018 yılında yerküre meskenine girdiği Aslıhan Doğan'ın veladet gününü toplumsal medyadan romantik bir ileti yazarak paylaştı.

2. evlat müjdesiyle sevinen Aslıhan Doğan ve Arda Turan'dan aşk dolu paylaşım geldi. 2018 evlendikten sonra birinci evlatları Hamza Arda'yı kucaklarına alan ünlü çift, 2. defa ana peder olacaklarını öğrendi.

zfyv3_1575448730_2675.jpg

Aslıhan Doğan bir röportajında çok evlat sevdiğini söylemişti. Eşi de istediği sürece evlat yapmak isteyen Doğan'ın bu gün veladet günü.

OoMOT_1575448758_7445.jpg

Futbolcu eşi Arda Turan, eşiyle fotoğrafını içtimaî medyada paylaşıp altına "Sen benim en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşımsın... Aşkın sevginin sadakatin dürüstlüğün simgesisin... inşallah evlatlarımızda senin üzere olurlar...benim en güçlükle anlarımda yaslandığım duvarım.... iyiki varsın evlatlarımızla birçok yıllara benim dünyalar şığı eşim... Seni seviyorum...En şık günlerimiz daha yaşamadıklarımız... Laliplinin annesi" notunu düştü. 

Similar threads

Futbolcu Arda Turan, 2018 yılında dünya evine girdiği Aslıhan Doğan'ın doğum gününü sosyal medyadan romantik bir mesaj yazarak paylaştı. İkinci çocuk müjdesiyle sevinen Aslıhan Doğan ve Arda Turan'dan aşk dolu paylaşım geldi. 2018 evlendikten sonra ilk çocukları Hamza Arda'yı kucaklarına alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan her ay oğlu Hamza Arda'nın eğitimi için her ay tertipli olarak beşi bir mahalde aldığı ortaya çıktı. Doğan, 2. oğlu Asil Aslan içinde tıpkı hazırlığı yapacağını söylediği öğrenildi. Tezlere nazaran sosyetik şık Aslıhan Doğan, oğlu Hamza Arda'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Geçtiğimiz aylarda 2. bebeklerine gebe olduğunu öğrenen Aslıhan Doğan'a futbolcu eşi Arda Turan tevellüt ikramı aldı. Birinci hamileliğinde dudak uçuklatan fiyata bir cip armağan eden Turan 2. veladet ikramı sanatsal oldu. 2018 yılında sosyetik hoş Aslıhan Doğan'la ile evlenen Arda Turan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Arda Turan'ın veladet gününü birinci eşi Aslıhan Doğan kutladı. Doğan çevre medya hesabından eşi ve oğlunun olduğu fotoğrafı paylaşarak duygusal bir not yazdı. Paylaşıma beğeni ve icmal yağdı. Sosyetik şık Aslıhan Doğan, içtimaî medya hesabından eşi Arda Turan'ın veladet gününü oğlu Hamza ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Başakşehir'de oynayan Ulusal futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, 4 evlat sahibi olmak istiyor. Ulusal futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 4 evlat sahibi olmak istiyor. Turan, bu isteğini de yakın muhitine iletti. Yakın dostlarının, Aslıhan yakında bir sürpriz yapabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,506Konular
983,057Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt