Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ardahan Omre Bedel Şarkı Sozu

Ardahan Omre Bedel Şarkı Sozu
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ardahan Omre Bedel Şarkı Sozleri

Ardahan Omre Bedel

Sana aşkımı anlatamam ki
Anlatsam bile anlamazsın ki
Oyle cok seviyorum ki seni
Aşığım inan deliler gibi
Bir guluşun bir omre bedel

Kalmaz bende ne huzun ne keder
O bakışın yakar beni
Deli eder bu hislerimi
Her gunumun bir anlamı var
Sen yanımda olunca yar
Bitmek bilmez bende sevgin
Sen gulunce kalbim carpar
Sana aşkımı anlatamam ki
Anlatsam bile anlamazsın ki
Oyle cok seviyorum ki seni
Aşığım inan deliler gibi

Similar threads

Omre Bedel Dizisi Şarkı Sozu Dokunmayın Ağlarım Şarkı Sozu Bakmayın yureğime dokunmayın ağlarım Caresizim icime akar tum gozyaşlarım Kıyılara vurmuşum boşluğa savrulmuşum kendime el olmuşum dokunmayın ağlarım Ben aşk mıyım gunah mıyım sevap mıyım İcim yanar bir garip araftayım Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Doğum gunun kutlu olsun şarkı sozleri Doğum gunun kutlu olsun şarkısı İsoail yk Doğum gunun kutlu olsun şarkı sozleri Doğum gunun kutlu olsun Gozyaşın sevincten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların omre bedel Gozlerin senden de guzel İyi ki de sen doğmuşsun sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Işın Karaca Gulum Benim Şarkı Sozu, Gulum Benim Şarkı Sozu Işın Karaca Işın Karaca Gulum Benim Kalbimdeki tatlı sızı Sensin bu gonlumun yazı Bakışların oyle guzel Olduruyor beni nazı Karda acan cicek gibi Colde yağan yağmur gibi Sevincimsin mutluluksun Sana oyle hasretim ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Domates Biber Patlıcan Domates biber patlıcan domates biber patlıcan Bir anda butun dunyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı Domates biber patlıcan Keşke hislerimi sana acıkca anlatabilseydim Sana deli gibi aşık olduğumu soyleyebilseydim Goz goze geldiğimiz o anda Sanki dilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Doğum Gunu Şarkıları Doğum Gunu şarkı sozleri ismail YK Doğum Gunun Kutlu Olsun Gozyaşın Sevincten Olsun Sarkı Sozu Doğum gunun kutlu olsun Gozyaşın sevincten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların omre bedel Gozlerin senden de guzel İyi ki de sen doğmuşsun sen Doğum gunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt