Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ardım gerekiyor arkadaşlar!

ardım gerekiyor arkadaşlar!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım bir destek olmak istiyorum;
cumartesi saat 11de msnde 2 yıldır gormediğim alt komsu girdi babası burda oturuyor annesi etilerde meğer 2yıl daha sonra ilk kere babasına gelmiş telefonumu istedi verdem bayaa sohpet ettik daha sonra kız saat 3 gibi bizim eve geldi noolduysa oldu çok guzel bişey oldu saat 6dada cıktı ailesi anlamasın diye evine gitti kız 15 yaşında bu vesileyle fakat dün arkadaşım yalan yalnış milleti benim hakkımda dedikodu yaymıs ve kıza soylemiş fakat neler neler yalnızca kıskanclığından bunu yapmış ! :mad: cokkk sinirlendim kızda ayrıldı ve mesajlarımı açmadı telefonu daima kapalı ve bnm hakkımda milleti dolduruyo sinirden okula bile gitmedim cocuu öldürürüm diye arkadaşlar yaşadıım o geceden sonra noolur yardım edin ve kızı geri kazanayim kız su anda beni 2yüzlü yalancı biri gibi biliom noolur takviye edin kıza ne diyeceğimi bilmiom ve fazla seviorum :'(

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt