Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ardream archer dizimi

ardream archer dizimi
0
235

Similar threads

arkadaşlar selamlar10 yıl önce çocukken oynardım yeniden başladım steam pathos ve cypherda oynadım 1 aydır ancak ardream inanılmaz boş,pazar boşpazarı ardreamı basesi olan ve en dolu olan serverservarları söyler misiniz? kaç party oluyor 1520 party oluyor mu??? geri dönmek güzel,umarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
En dolu ardream sw hangisi ortalama kaç tl harcamak gerekir asasa? Item fiyatları hakkındada yazarsanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
05072019 gece 01:00 Pk ları yaklaşık her 2 ırkta 30 ar karakter mevcutEvet banlanan bir çok karakter üstüne yeni server açılması gibi bir çok olumsuz durumlara rağmen Piana ardream her zaman dediğimiz gibi canlılığını son derece koruyor1 sc lik sürede yaklaşık yarım saatte 5 k np kastık Etrafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Online oyunseverler için internet bağlantı hızı, en önemli ihtiyaçlardan biri, hatta ilki. Tüm oyun donanımları çok iyi, oyuncu performansı da yüksek olsa ama internet bağlantısı yavaşsa ne oyun keyfi oluyor, ne de istenen başarılı elde ediliyor. Bu nedenle ağ pazarının lider üreticisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
TP-Link, en yeni kablosuz ağ teknolojisine sahip ve büsbütün oyuncuların gereksinimleri düşünülerek tasarlanan Archer GX90 oyun yönlendiricisini (router) Türkiye’de satışa sundu. Online oyunseverlerin en kıymetli gereksinimlerinden biri olan yüksek süratte internet temasını hem kablolu hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt