Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arıcılık teknikeri bolumu olan universiteler

Arıcılık teknikeri bolumu olan universiteler
0
259

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arıcılık teknikeri eğitimi veren yerler

Arıcılık teknikerliği veren universiteler; Mesleğin eğitimi universitelere bağlı meslek yuksekokullarının arıcılık bolumlerinde verilmektedir
Mersin Universitesi Mut MYO
Selcuk Universitesi Hadim MYO

Similar threads

Arıcılık bolumu dersleri, Arıcılık bolumu hakkında bilgiler nedir Mesleğin eğitimi universitelere bağlı meslek yuksekokullarının arıcılık bolumlerinde verilmektedirArıcılık bolumu olan universiteler; Mersin Universitesi Mut MYO, Selcuk Universitesi Hadim MYO ON EĞİTİMDE BAŞARILI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
anestezi teknikeri bolumu olan universiteler anestezi teknikeri olan universiteler Anestezi teknikerliği olan universiteler; Mesleğin eğitimi aşağıdaki universitelere bağlı sağlık hizmetleri meslek yuksekokullarının Anestezi ve Anestezi Teknikerliği Bolumlerinde verilmektedir Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
bankacılık ve sigortacılık bolumu olan universiteler 4 yıllık, bankacılık ve sigortacılık bolumu olan universiteler bankacılık ve sigortacılık bolumu olan universiteler ve puanları bankacılık ve sigortacılık bolumu olan universiteler Meslek eğitimi aşağıdaki universitelere bağlı meslek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Arıcılık teknikeri eğitimi veren yerler Arıcılık teknikerliği veren üniversiteler; Mesleğin eğitimi üniversitelere tabi meslek yüksekokullarının arıcılık bölümlerinde verilmektedir Mersin Üniversitesi Mut MYO Selçuk Üniversitesi Hadim MYO *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bankacılık ve sigortacılık okulları ve bankacılık ve sigortacılık okutulan dersler Bankacılık ve sigortacılık okulları meslek eğitimi, aşağıdaki meslek yuksekokullarının “Bankacılık bolumunde verilmekte iken, bu bolum adının “Bankacılık ve Sigortacılık olarak değişmesi nedeniyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt